eur:
393.95
usd:
364.99
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Nyitókép: Facebook/Veszprémi időjárás - VMeteo Egyesület/Adler Ferenc

Behavazódtak az ország egyes részei, köztük a Bakony is

Megérkezett a beígért hideg és a hóesés is, amelyből egyes helyekre kiadósabb adag is jut. "A Bakony elesett" - írta egy felhasználó a Facebookon, több más autóssal elakadva a havas úton. Havazik a Mátrában is.

Dél környékére fagypont közelébe hűlt a levegő nyugaton, az esőt havazás váltotta fel. A Bakonyban az éjszaka folyamán fagypont alá csökkent a hőmérséklet, mely a nap első felében -1 fok környékén stagnált - írta az Időkép. Az Alpokalja magasabb tájain és főként a Bakonyban havazásba váltotta az eső, elkezdett kifehéredni a táj. Ráadásul az erős szél is hordja a havat, néha veszélyesen lecöskken a látótávolság.

Az Időkép egyik bakonyi kamerájának képe, illetve délutáni balesetvideó a Bakonyból:

A Bakony elesett! Mindenki nagyon óvatosan közlekedjen! Zooltán

Közzétette: Veszprémi időjárás - VMeteo Egyesület2021. április 13., kedd

A kialakult közlekedési helyzettel kapcsolatban a Magyar Közút Nonprofit Zrt. késő délután közölte: Veszprém megyében a Bakony magasabban fekvő részein - az ajkai, a pápai és a veszprémi mérnökségek egyes területein - már körülbelül öt centiméter hó esett, és várhatóan az esti órákban is folytatódik a havazás. Ezekre a területekre a megye más részeiről is vezényeltek át munkagépeket.

Dombi Attila fotója Zircről kedd délután:

Szintén zirci képek:

Zirc - 2021.04.13 - 17:00 óra.

Közzétette: ZIRC ÉS A BAKONY2021. április 13., kedd

Újabb videó a Bakonyból:

A veol.hu tudósítása szerint délután négyre több helyen is fehér lepel borult a tájra. A 8-as főút hókásás, folyamatosan esik a hó, és a veszprémi házakon, kertekben tetején is megmaradt a hó.

Alakul a tavasz... Borzavár, 2021. április 13. Adler Ferenc fotói. Köszönjük! Van egy aktuális havas képed? Jöhet...

Közzétette: Veszprémi időjárás - VMeteo Egyesület2021. április 13., kedd

Kora délután már a Mecsekben is havazott.

ÀPRILISI HAVAZÁS! ? A Mecsekben a sípálya magasságában elkezdődött a havazás, fehéredik a táj! ? Várjuk képeiteket kommentben a havas Mecsekről! ? (Kárpàti Pöcök ?)

Közzétette: Meteo Mecsek2021. április 13., kedd

Este hétre pedig havazásba váltott az eső a Mátrában is, íme az élőben rögzített videó:

Címlapról ajánljuk
Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.

Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Az Iszlám Állam mellett ukrán katonai hírszerzést sejti a 137 ember halálát követelő múlt pénteki terrortámadás mögött Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt arról is, hogy folyamatosan erősödik az együttműködés Irán, Oroszország és Kína között, és részletesen szólt arról is, hogy miért fontos az izraeli miniszterelnöknek, hogy háborúzzon a gázai övezetben, és kik támogatják ebben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Elfogyott a lendület a tőzsdéken

Elfogyott a lendület a tőzsdéken

Reggel Ázsiában felemás hangulatban telt a kereskedés, ezt követően Európában és Amerikában is óvatos emelkedést láthatunk a tőzsdéken. A magyar piacon különösen jó volt ma a hangulat, izgalmas befektetési sztorikban nincs hiány: határozott pluszban zárt a Waberer's részvénye, miután kiderült, hogy a társaság sikeresen lezárta a szerb disztribúciós piac meghatározó szereplőjének, az MD International többségi részesedésének felvásárlását. Ezen felül magas forgalom mellett emelkedett a PannErgy részvénye is, miután rekord évről tudott beszámolni a társaság bevétel és profit szinten is. Délután pedig az Alteo is bejelentette, hogy az egy részvényre jutó 200 forintos alap osztalék mellett 200 forintos rendkívüli osztalékot javasol részvényenként, melynek hatására kilőtt az árfolyam.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×