eur:
394.04
usd:
365.7
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Hosszú Katinka egy edzés előtt Nápolyban 2020. február 26-án. A világklasszis úszónő az ötödik olimpiájára készül. A tokiói ötkarikás játékokat július 24. és augusztus 9. között rendezik.
Nyitókép: MTI/AP/Andrew Medichini

Elárulta Hosszú Katinka, mit csinál a veszélyhelyzetben

A háromszoros olimpiai bajnok úszó sporttársaival együtt napról napra bizonytalanságban készül.    

A 30 éves klasszis vasárnap este Facebook-oldalán számolt be a koronavírus-járvány miatt kialakult őt érintő helyzetről, és kiemelte, mivel a következő két hónap minden versenyét törölték - köztük az olimpiai kvalifikációs országos bajnokságot, és a májusi Európa-bajnokságot is elhalasztották -, ezért teljesen felborult a program.

"Nem igazán tudjuk, hogy mire is készülünk, mi lesz az olimpiával, hova tovább"

- mondta Hosszú Katinka. A nagymedencében kilencszeres világbajnok megjegyezte, ebben a helyzetben is megpróbálja a pozitívumokat meglátni. Most olyan dolgokra van idő, amelyekre a rohanó világban kevesebb volt, azaz a szeretteinkkel lenni.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×