eur:
368.76
usd:
344.69
bux:
48800.45
2023. június 7. szerda Róbert
Nyitókép: police.hu

Újabb horrorszerelvényt állítottak meg a rendőrök, most Tolnában - fotó

Lakókocsit tett az utánfutóra, nehéz is volt, le is lógott és még a féklámpák sem működtek, de a sofőrt mindez nem zavarta.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály Forgalom-ellenőrző Alosztály egyenruhásai október 27-én 15 órakor a 6-os számú főút 123-as kilométerszelvényében ellenőriztek egy magyar hatósági jelzésű járműszerelvényt.

Az ellenőrzés során a rendőrök megállapították, hogy a szerelvény súlya a megengedett legnagyobb össztömeget meghaladta, a túlnyúló rakomány zászlóval vagy táblával nem volt megjelölve, valamint a pótkocsi féklámpái sem működtek - derül ki a rendőrségi portálra felkerült fényképes beszámolóból.

A rendőrök a járművezetővel szemben szabálysértési feljelentéssel éltek, egyúttal felhívták a figyelmét, hogy

a járművel csak úgy haladhat tovább, ha a szabálysértésre okot adó körülményeket megszünteti.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság a balesetek megelőzése érdekében kéri az állampolgárokat, hogy minden esetben a közlekedési szabályok betartásával közlekedjenek, továbbá felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a folyamatos közúti ellenőrzések során a rendőrök a kiemelt szabálysértéseket elkövetőkkel szemben alkalmazzák az azonnali intézkedés és hatósági eljárás elvét a közlekedés biztonsága érdekében!

Címlapról ajánljuk
Úristen! Legalább 12 ezerszer

Úristen! Legalább 12 ezerszer

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság legfrissebb kutatása a magyar rádiók zenei repertoárját és a zenei toplistákat vizsgálta a médiaszolgáltatók adatai alapján.

Új részletek a háború vitatott szabotázsakciójáról

A Fehér Ház már hónapokkal az Északi Áramlat gázvezetékek felrobbantása előtt tudott egy készülő szabotázsról. A tippet, hogy közvetlenül az ukrán főparancsnoknak jelentő ukrán katonák terveztek támadást, egy európai titkosszolgálat adta a CIA-nek.
Nincs augusztus Corvin (Palace) nélkül

Nincs augusztus Corvin (Palace) nélkül

Corvin Palace néven nyit meg augusztus végén a felújított Corvin Áruház a budapesti Blaha Lujza téren, az eredeti állapotban helyreállított homlokzatot takaró háló kedden ünnepélyes keretek között került le az épületről.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
2023. június 7. 07:25
×
×
×
×