INFORÁDIÓ 
2020. augusztus 3. hétfő
Hermina

balaton

szezon

vonat

Tovább tart a nyár a Balatonon

Tovább tart a nyár a Balatonon

Infostart

Augusztus 25-én a vasútvonalakon véget ért a nyári menetrend, de mivel a Balatonhoz az utószezonban is sokan utaznak, továbbra is indulnak többletvonatok.

Az InterCity-kocsik szeptember 15-ig mindkét irányban naponta közlekednek Budapest-Balatonszentgyörgy-Keszthely között a kétóránkénti gyorsvonatok, valamint a Budapest-Tapolca vonalon naponta három-három vonat esetében - közölte a MÁV-csoport.

A Déli pályaudvarról Keszthelyre 8:35-kor induló, és a visszafelé Keszthelyről 16:22-kor induló vonat szeptember 15-ig naponta jár, de szeptember 16-tól november 3-ig szombaton, vasárnap és ünnepnapi közlekedési rend szerint közlekedik.

A 14:22-kor Keszthelyről induló személyvonat helyett szeptember 15-ig szombati, vasárnapi és ünnepnapi közlekedési rend szerint sebesvonat indul, meghosszabbított viszonylaton a Déli pályaudvarig. Visszafelé, ugyanezen napokon Balatonszentgyörgyre 18:05-kor a Déliből indul vonat, Székesfehérvárig csak Kelenföld állomáson áll meg, Székesfehérvártól változatlan megállási rend szerint közlekedik.

Szeptember 22-ig naponta,

szeptember 16. és november 3. között szombati, vasárnapi és ünnepnapi közlekedési rend szerint a Déli pályaudvarról 8:25-kor indul sebesvonat Tapolcára. Augusztus 30-ig naponta, augusztus 31. és november 3. között szombati, vasárnapi és ünnepnapi közlekedési rend szerint a Déli pályaudvarról 10 órakor indul Tapolcára vonat. Tapolcáról 15:03-kor indul vonat a Déli pályaudvarra.

Nyitókép: Pixabay
A címlapról ajánljuk

×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018