eur:
390.23
usd:
364.26
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab
Nyitókép: Pixabay

Tovább tart a nyár a Balatonon

Augusztus 25-én a vasútvonalakon véget ért a nyári menetrend, de mivel a Balatonhoz az utószezonban is sokan utaznak, továbbra is indulnak többletvonatok.

Az InterCity-kocsik szeptember 15-ig mindkét irányban naponta közlekednek Budapest-Balatonszentgyörgy-Keszthely között a kétóránkénti gyorsvonatok, valamint a Budapest-Tapolca vonalon naponta három-három vonat esetében - közölte a MÁV-csoport.

A Déli pályaudvarról Keszthelyre 8:35-kor induló, és a visszafelé Keszthelyről 16:22-kor induló vonat szeptember 15-ig naponta jár, de szeptember 16-tól november 3-ig szombaton, vasárnap és ünnepnapi közlekedési rend szerint közlekedik.

A 14:22-kor Keszthelyről induló személyvonat helyett szeptember 15-ig szombati, vasárnapi és ünnepnapi közlekedési rend szerint sebesvonat indul, meghosszabbított viszonylaton a Déli pályaudvarig. Visszafelé, ugyanezen napokon Balatonszentgyörgyre 18:05-kor a Déliből indul vonat, Székesfehérvárig csak Kelenföld állomáson áll meg, Székesfehérvártól változatlan megállási rend szerint közlekedik.

Szeptember 22-ig naponta,

szeptember 16. és november 3. között szombati, vasárnapi és ünnepnapi közlekedési rend szerint a Déli pályaudvarról 8:25-kor indul sebesvonat Tapolcára. Augusztus 30-ig naponta, augusztus 31. és november 3. között szombati, vasárnapi és ünnepnapi közlekedési rend szerint a Déli pályaudvarról 10 órakor indul Tapolcára vonat. Tapolcáról 15:03-kor indul vonat a Déli pályaudvarra.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×