eur:
394.31
usd:
371.62
bux:
67407.86
2024. április 16. kedd Csongor
Nyitókép: Pixabay.com

A hidegfront sem tud belerondítani az időjárásba

Kedd estig Magyarország időjárásában annak ellenére nem várható érdemi változás, hogy észak felől gyenge hidegfront érkezik, bár ez várhatóan az Északi-Kárpátokon jórészt fel is oszlik - közölte a meteorológiai szolgálat.

Kedden is gomolyfelhős, napos időre számíthatunk az ország döntő részén csapadék nélkül. Az északi megyesávban több lehet a gomolyfelhő, és néhol futó zápor is előfordulhat. Az északi, északnyugati szelet napközben élénk széllökések kísérhetik.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 8 és 14 fok között várható, de a szélvédett északi völgyekben, és az Alföld hidegre érzékeny helyein 4, 8 fok is lehet.

A legmagasabb nappali hőmérséklet kedden 25 és 29 fok között valószínű.

Az UV-sugárzás a déli, délutáni órákban erős lesz.

Szerdán is gomolyfelhős, napos idő ígérkezik legfeljebb északkeleten néhol záporral, zivatarral. Az északnyugati szél többfelé megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 11 és 16 között alakul, de néhol 8, 9 fok is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet 25 és 29 fok között alakul.

Címlapról ajánljuk
Egeresi Zoltán az Arénában: súlyos üzenetet kapott Erdogan, de a hatalma nincs veszélyben

Egeresi Zoltán az Arénában: súlyos üzenetet kapott Erdogan, de a hatalma nincs veszélyben

Recep Tayyip Erdogannak ez lehet az utolsó ciklusa államfőként, hiszen a török alkotmány szerint nem indulhat több alkalommal a pozícióért. 2028-tól valóban új elnöke lesz Törökországnak? Erről, valamint a március 31-i önkormányzati választások jelentőségéről is beszélt Egeresi Zoltán Törökország-kutató, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem munkatársa az InfoRádió Aréna című műsorában.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.16. kedd, 18:00
Kaiser Ferenc
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×