eur:
388.37
usd:
360.29
bux:
68568.49
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

Európában 290 millió ember rekedt kívül az internetes hálózaton

Több mint 290 millió az internetes hálózaton kívül rekedt európai állampolgár bevonásáról, illetve a digitális befogadás erősítéséről tárgyalnak az európai teleházak vezetői Budapesten.

A rendezvényen az Európai Unió 26 tagállamából és 7 további európai országból mintegy 80 gyakorlati szakember vesz részt, akik összesen 25 ezer európai teleházat képviselnek. Az európai intézmények 12 millió rászoruló embernek nyújtanak segítséget abban, hogy hozzáférjenek az információs társadalom által biztosított előnyökhöz. Magyarországon csaknem 400 teleház működik.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
GEN Z Fest május 9-én az Akváriumban – pénzről, bátran

GEN Z Fest május 9-én az Akváriumban – pénzről, bátran

A Z generáció tagjai aktív pénzkeresők, adót fizetnek, lakbért, rezsit és tandíjat, mindeközben próbálnak megtakarítani, mégis úgy érzik, hogy nem eléggé tájékozottak a pénzügyi kérdésekben. Ez nem meglepő, mert a gazdasághoz kötődő egyetemi szakokon kívül sehol nem tanítják a pénzügyi ismereteket, a család idősebb tagjai pedig nem tudják érthetően átadni ezt a tudást, vagy akár ők maguk sincsenek tisztában alapvető gazdasági és pénzügyi fogalmakkal. A GEN Z Fest-en, május 9-én szakértők segítenek tisztázni a pénzügyi kérdéseket, legyen szó lakhatásról, vállalkozásról vagy befektetésről.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×