eur:
390.24
usd:
364.28
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Hárommillió forintot fizetett, hogy nyávogjon a macskája

Tízezer fontot (3,2 millió forintot) fizetett egy brit nő azért, hogy ismét nyávogni hallja a macskáját. A fekete kandúr ugyanis egy ritka torokbetegségben szenvedett.

Jean Kelly azonnal sejtette, hogy imádott Cadburyjével valami nagy baj van, amikor a kandúr hirtelen elveszítette a hangját.

Igaza volt: az állatorvosi vizsgálat megerősítette, hogy a macskának megbénult a gégefője. Cadburyn két műtétet is végre kellett hajtani - a beavatkozásokért az asszonynak ötezer fontot kellett fizetnie.

A számla azonban tovább hízott, mert Cadburynek a műtét után az intenzív osztályon kellett maradnia: hat napot töltött oxigénsátorban, majd négy hónapot ápolónő felügyelete mellett, állandó orvosi ellenőrzésekkel. A 13 éves kandúr meggyógyítása így összességében tízezer fontba került.

Ebből hatezret fizetett az állategészség-biztosító, Kelly asszonynak csak a maradék négyezret kellett kigazdálkodnia. Lemondott inkább a régóta tervezett namíbiai nyaralásról, csak hogy kezeltesse a macskát.

Az asszony szerint megérte minden penny, amit Cadbury meggyógyítására fizetett. A kandúr végre újra otthon van, kedvenc helyén, az üvegházban ücsörög - és kedvére nyávoghat.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×