eur:
388.94
usd:
363.4
bux:
68124.38
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Újravágták a Karib-tenger kalózait

A Variety magazin szerint a kínai cenzorok több jelenetet is kivágtak a Karib-tenger kalózainak harmadik részéből. Egyebek mellett a hongkongi Chow Yun-Fat által alakított Sao Feng kapitány néhány jelenete esett áldozatul a cenzorok szigorának.

A kínai forgalmazó, a China Film Group kezdetben azt állította, hogy az eredetihez képest nincsenek vágások a filmben, majd nem kívánta kommentálni a Beijing News című lap állítását, miszerint a túl erőszakosnak tartott jeleneteket kihagyták.

A Variety cikke szerint a vágások miatt meglehetősen nehéz követni a történetet, Sao Feng kapitány például teljesen váratlanul tűnik fel a vásznon.

A magazin arról is hírt adott, hogy áldozatul esett az a jelenet is, amikor a szingapúri kalózkapitány egy kínai költő versét szavalja.

A Karib-tenger kalózainak előző részét, a Holtak kincsét betiltották Kínában, a filmben látható kannibalizmus és szellemek miatt.

Címlapról ajánljuk
Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×