eur:
389.6
usd:
363.76
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Lady with the knife standing in a bedroom looking out of the window with a knife, as if waiting for her victim
Nyitókép: Mimi Van Praagh/Getty Images

Megrázó részletek derültek ki a jászszentandrási gyermekgyilkosságról

A szomszédok szerint a 40 éves nő azért ölhette meg hároméves kislányát, hogy ezzel fájdalmat okozzon volt párjának. A gyilkos anyára egy kádban bukkantak rá holtan a rendőrök.

Ahogy arról az Infostart is beszámolt, hétfő este holtan találtak rá egy középkorú nőre és gyermekére jászszentandrási otthonukban. A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a hároméves kislány halálát idegenkezűség okozta, a 40 éves nő pedig öngyilkos lett. Az ügyben emberölés elkövetése miatt büntetőeljárást indítottak.

A Blikk a szomszédoktól megtudta, hogy a gyermeke életét kiontó nő könyvtárosként dolgozott, és az utóbbi időben nagyon furcsán viselkedett.

Egyedül nevelte a kislányát, akit teljesen el akart szakítani az édesapjától.

Az egyik szomszéd elmondása szerint a nő folyamatosan „terrorizálta” a gyermeket, volt párjáról pedig hazugságokat terjesztett, hogy rossz színben tüntesse fel őt. A pár állítólag a kislány megszületése után nem sokkal szakított.

A szomszéd elmondta: az apa múlt pénteken néhány órára elvitte a kislányt, majd miután visszaérkeztek, az édesanya be akarta csalogatni a házba a férfit, aki nem volt hajlandó erre. A nő ezen felhúzta magát, előbb lefújta gázspray-vel, majd

a gyermek szeme láttára rátámadt egy konyhakéssel volt párjára.

Annyira elfajultak a dolgok, hogy végül rendőrök vitték el a nőt, akit nem sokkal később kórházba szállítottak, onnan viszont másnap hazaengedték.

Az apa múlt hétvégén ismét látni szerette volna a kislányát, de senki sem nyitott neki ajtót. Hétfő este a rendőrök törtek be a lakásba, ahol két holttestet találtak.

Az egyik szomszéd szerint azért ölhette meg a 40 éves nő a lányát, hogy fájdalmat okozzon ezzel az apjának, aki nagyon szerette a gyermeket. A környéken lakók közül többen is megerősítették, hogy a gyilkos anyára egy kádban bukkantak rá, miután vélhetően felvágta az ereit. A kislány halálát valószínűleg fulladás okozta, vagyis megfojtották.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×