eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Caucasian angry and aggressive man threatening with fist.
Nyitókép: Andranik Hakobyan/Getty Images

Ahogy érték, támadták és fenyegették az intézkedő rendőröket, a lavór is előkerült – videó

A születésnapját ünneplő férfi élettársa azt mondta a rendőröknek: ha nem lenne ott a gyermeke, akkor „feldarabolná és megszurkálná” őket. Az egyik egyenruhást lefejelték, egy másikat pedig leöntöttek egy lavór vízzel.

Augusztus közepén csendháborítás miatti bejelentésre jelentek meg egy családi háznál a helyi rendőrök egy szabolcsi településen, azonban a család nem tett eleget a hatósági felszólításnak, folytatta a lármázást. Az újabb hangoskodásról szóló bejelentésre már megerősítő erővel érkezett a helyszínre a rendőrség – közölte a Központi Nyomozó Főügyészség.

Kiderült, hogy a hangoskodók az egyik férfi családtag születésnapját ünnepelték. A férfi kiment a ház elé, amikor újra megjelentek a rendőrök, majd ökölbe szorított kézzel fenyegetőzni kezdett és sértegette őket, egyiküket testközelből akarta megakadályozni abban, hogy intézkedni tudjon a szabálysértés miatt. Közben a férfi bátyja is bekapcsolódott a trágárkodó szidalmazásba, majd egy járőrt nagy erővel meglökött, aki ennek következtében elvesztette az egyensúlyát.

A közlemény szerint a család több tagja is ittas állapotban volt és többszöri felszólításra sem hagyták abba az agresszív magatartást. A születésnapját ünneplő férfi élettársa közölte a rendőrökkel:

ha nem lenne ott a gyermeke, akkor „feldarabolná és megszurkálná” őket, míg az idősebb férfi a vele szemben intézkedő rendőrt megrántotta és mellkason lökte, egy másik rendőrt pedig lefejelt.

A fiatalabb férfi élettársa azért, hogy megakadályozza párja megbilincselését, egy lavór vízzel leöntötte az egyik rendőrt, majd a bilincselés közben megragadta a kezét, és azt kiabálta, hogy nem vihetik el a férfit.

Nem sokkal később újabb rendőri erők mellett egy mentőegység is a helyszínre érkezett. Ekkor az említett férfiak lánytestvére – kezében egy gyermekkel – az egyik rendőr irányába futott és megpróbálta őt arcon ütni, aki azonban sikeresen kitért a támadás elől. Az elkövetők azóta kényszerintézkedés alatt állnak.

Hivatalos személy elleni erőszak és könnyű testi sértés miatt indult nyomozás az ügyben és vádat emeltek két férfi, valamint két nő ellen. A nyomozó ügyészség vádiratában azt indítványozta, hogy a bíróság ítélje börtönbüntetésre és közügyektől való eltiltásra az elkövetőket.

Címlapról ajánljuk
Ő volt az egyik leggazdagabb orosz egyenruhás. Most rács mögé kerül
tudósítónktól

Ő volt az egyik leggazdagabb orosz egyenruhás. Most rács mögé kerül

Ő volt az egyik leggazdagabb orosz katona. Most rács mögé kerül. Oroszországban őrizetben várja az ellene induló korrupciós nyomozást Tyimur Ivanov védelmi államtitkár, akit az egyik leggazdagabb egyenruhásként írtak le. Igatlanportfólió, autókollekció, svájci síelések és a celebekkel való bulizás – a hivatalnok playboyhoz méltó életet élt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Háborús eszkaláció, egyelőre szóban

Háborús eszkaláció, egyelőre szóban

Mégis mi a csuda ütött Emmanuel Macronba? A francia államfő Ukrajnába csapatok küldését belengető mondatai után a fél világ, és egész Franciaország, ezt találgatta. Bármi is volt mögötte, Putyin elnök rögvest jelezte: Moszkva – a maga atomhatalom mivoltában – áll elébe. Mire Macron válasza sem késett: Párizs cseppet sem fél, neki is méretes atomarzenál áll a rendelkezésére. Diplomáciai körökben rég volt példa ennél kevésbé épületes, és főleg ennél veszélyesebb eszmecserére. Ami kérdések tömegét veti fel: mi motiválja Macront, ki miként reagál a nyugati szövetségben, mit szól az egészhez az Egyesült Államok? És leginkább: vajon immár tényleg közvetlen hadviselő féllé válhat-e a NATO?

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×