eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Nyitókép: Police.hu

Meghökkentő kéréssel állt elő a ferencvárosi garázda – képek

A gyanú szerint négy autó kerekét szúrta ki egy férfi Ferencvárosban, majd bement a rendőrségre, hogy feladja magát.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. Kerületi Rendőrkapitánysága garázdaság bűntett gyanúja miatt folytat eljárást egy budapesti férfival szemben, aki a rendelkezésre álló adatok szerint 2022. november 16-án 6 óra körül egy 15 és fél centiméter pengehosszúságú késsel négy autó kerekét szúrta ki a ferencvárosi Haller utcában.

A bűncselekmény elkövetése után önként megjelent a BRFK IX. Kerületi Rendőrkapitányságon, ahol feladta magát. B. Tamást a rendőrök 6 óra 20 perckor elfogták.

A nyomozók a 42 éves férfit felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként, valamint őrizetbe vétele mellett előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. B. Tamás a terhére rótt bűncselekményt elismerte, valamint elmondta, hogy véletlenszerűen választotta ki a négy gépkocsit, amiknek csak egy-egy abroncsát rongálta meg, hogy minél kisebb kellemetlenséget okozzon a tulajdonosnak,

de azért sikerüljön börtönbe kerülnie.

A nála lévő kést külön ebből a célból hozta magával, amelyet a rendőröknek átadott, így azt lefoglalták tőle.

Police.hu
Police.hu
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×