eur:
392.14
usd:
366.47
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin
Fotó: ügyészségi videó
Nyitókép: ügyészségi videó

Fegyverrrel támadt a kórházi orvosra, ő húzta a rövidebbet - videó

Az egyik budapesti kórházban ittasan, gázriasztó fegyverrel támadt az osztályvezető orvosra egy 48 éves férfi. Letöltendő börtönt kérnek rá. Cikkünk végén videó.

A férfi július 23-án kora délután, erősen ittas állapotban ment be az egyik budapesti kórházba, ahol vitatkozni kezdett egy osztályvezető orvossal, mivel úgy gondolta, hogy a kórházi osztályon kezelt hozzátartozója nem kapott megfelelő ellátást.

A vádlott a szóváltás során elővett egy gázriasztó fegyvert - amely külsőre valódi lőfegyvernek tűnt -, azt az orvosra fogta és megfenyegette, hogy lelövi. Ezt követően a két férfi dulakodni kezdett, amelynek során a sértett megpróbálta kicsavarni a vádlott kezéből a fegyvert, majd a földre vitte a támadóját.

Eközben a fegyver elsült, sérülést azonban nem okozott.

A támadó a földre kerüléskor eszméletét vesztette, ezért az orvos és a helyszínre siető ápolók ellátták,

majd értesítették a hatóságokat.

Az ügyészség a 48 éves férfit fegyveresen elkövetett közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntettével vádolja, és vele szemben végrehajtandó börtönbüntetés kiszabását indítványozza a vádiratban.

Az ügyészség emellett indítványt tett arra is, hogy a bíróság a vádlottal szemben korábban, más ügyben kiszabott 10 hónap felfüggesztett szabadságvesztés végrehajtását is rendelje el.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Pattantak az amerikai tőzsdék a gyorsjelentések hátán

Pattantak az amerikai tőzsdék a gyorsjelentések hátán

Gazdasági, a piaci folyamatokat esetlegesen befolyásoló adatok tekintetében ma érkezett itthon a MNB tavalyi utolsó negyedéves lakásárindexe, de az S&P Global Ratings hitelminősítői felülvizsgálata is kiemelkedő fontosságú esemény. Vállalati fronton ma is az amerikai gyorsjelentések vannak a fókuszban, a héten a technológia szektor nagyágyúi közül többen jelentettek. A magyar piacon az OTP-re figyeltek elsősorban a befektetők, ma tartotta közgyűlését a nagybank, ahol beszédet mondott Csányi Sándor, a bankcsoport elnök-vezérigazgatója. Amerikában a pozitív gyorsjelentési szezon lendítette fel a hangulatot. A részvénypiaci folyamatokkal kiemelten foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×