eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Man in handcuffs
Nyitókép: FOTOKITA/Getty Images

Nottinghami rejtekhelyén ütöttek rajta a szökésben lévő magyar csalón

Elsőre még sikerült meglépnie az angol hatóságok elől.

A magyar büntetőeljárás elől megszökött „unokázós csalót” fogtak el nottinghami rejtekhelyén az angol rendőrök – közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) pénteken a Police.hu oldalon.

A BRFK Nyomozó Főosztályán 2020-ban indult büntetőeljárás a 35 éves H. József Tamás ellen csalás miatt. A bíróság elrendelte a gyanúsított bűnügyi felügyeletét, de a vádemelés után a férfi az elektronikus nyomkövető eszközt levágta magáról, és ismeretlen helyre távozott.

Tavaly év végén a bíróság nemzetközi elfogatóparancsot adott ki a férfi ellen. Az NNI ezután azonosította H. József Tamás tartózkodási helyét az Egyesült Királyságban, és felvette a kapcsolatot az angol hatóságokkal. Utóbbiak pontosították a körözött birminghami tartózkodási helyét, de elsőre nem sikerült elfogniuk, a férfi továbbmenekült Nottinghambe, ahol április 28-án egy motelben elfogták.

H. József Tamás kiadatásáról az angliai bíróság a későbbiekben dönt – írta a rendőrség.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×