eur:
393.84
usd:
367.77
bux:
0
2024. április 25. csütörtök Márk

Elkapták, és rögtön el is ítélték a gödöllői HÉV szatírját

Négy évet szabtak ki rá gyorsított eljárásban. Egy 55 éves nőt tepert a földre.

Beismerte tettét a kerepesi HÉV-nél tevékenykedő szatír, akit a minap kaptak el - a Blikk szerint gyorsított eljárásban már az ítélet is kimondatott.

A 25 éves Sz. Sándor Gergő pénteken támadt rá a HÉV-ről éppen leszálló 55 éves nőre, hat óra előtt nem sokkal részegen, gyalogosan kezdte követni Kerepesen, a Szilasliget HÉV-megállóban, hogy vele szexuális kapcsolatot létesítsen. Földre lökte, majd obszcén kifejezésekkel jelezte, hogy mi fog most történni. A nőnek sikerült magáról lelöknie a férfit, de az újra földre lökte, ám mivel a nő ellenszegült, a férfi megijedt és elszaladt.

A nő a tarkóján, a jobb könyökén, valamint mindkét térdén felületes, nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

A fiatalember mindent elismert, de hozzátette, nem emlékszik pontosan a részletekre. Az utolsó szó jogán a sajnálatát fejezte ki. Végül négy év börtönre ítélték, de az ügyészség és a férfi védője is fellebbezett, így az ítélet nem jogerős.

Címlapról ajánljuk

Annyi Szoboszlai Dominik álmainak

Az Everton hazai pályán 2-0-ra verte városi riválisát, a Szoboszlai Dominikkel felálló Liverpool FC-t az angol labdarúgó-bajnokság 29. fordulójából szerdára halasztott mérkőzésen.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×