eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Nyitókép: Pexels.com

Háromgyerekes családapa a Thököly úti megállóban késelő buszsofőr

Ő maga jelzett a rendőröknek a késelés után és rendezett körülmények között él, ezért nem tartóztatták le.

Az RTL Klub Híradója szólaltatta meg a péntek éjjeli, a budapesti Hungária körút és Thököly út sarkán történt, egy buszsofőr által elkövetett késelés szemtanúit, valamint a buszos szakszervezet vezetőjét – írja a hvg.hu.

Mint korábban mi is megírtuk, az összetűzésben egy 23 éves férfi életveszélyesen megsérült, miután a hazafelé tartó, szolgálaton kívüli buszvezető megszúrta. Ő azt vallotta, maszkviselésre szólította fel utastársait, azok azonban visszaszóltak neki, hergelni kezdték, ezért ő leszállás után, a megállóban használta a kését. A rendőrök még a helyszínen őrizetbe vették.

Naszályi Gábor, a szakszervezet vezetője szerint életszerű, hogy provokálhatták kollégáját, aki évtizedek óta van a szakmában, s eddig minden évben megfelelt az orvosi és pszichológiai alkalmassági vizsgálatok során.

Bagoly Bettina, a Fővárosi Főügyészség szóvivője megemlítette, hogy a gyanúsított rendezett körülmények között él, és három kiskorú gyermekről gondoskodik, valamint ő maga jelzett a rendőröknek a késelés után, ezért nem kell attól tartani, hogy megpróbálná magát az eljárás alól kivonni. Így a sofőr letartóztatását sem indítványozták.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×