eur:
396.19
usd:
369.88
bux:
70439.36
2024. június 25. kedd Vilmos
Nyitókép: Pixabay.com

Őrületes összeggel lopták meg a kuvaiti üzletembert a magyar fővárosban

Hiába zárta el a hatalmas vagyont egy budapesti luxushotel szobai széfjébe, sok-sok milliója bánta.

Ahmad Farah elismert óra- és ékszerkereskedő, aki évek óta rendszeresen jár Budapesten. Így történt tavaly is – írja a Blikk.hu.

„Több százmilliós értékkel érkeztem Kuvaitból az üzleti útra, ahogyan szoktam. Természetesen a vámnál tételesen bejelentettem mindent. A biztonság miatt választottam a luxushotelt” – mesélte a bulvárlapnak a férfi, aki 200 ezer euró és 50 ezer dollárnyi pénzköteggel, valamint nagy értékű óra- és ékszerkollekcióval, 12 darab bankkártyával érkezett. Az értékeket a szoba széfjébe helyezte el.

Másnap este vacsorázni indult, néhány órát töltött távol. Vacsorapartnerével tért vissza, de a széf zárva volt, ahogyan hagyta – idézte föl a lapnak. Miután ismerőse távozott, készpénzt akart kivenni a trezorból, de feltűnt neki, hogy hiányzik egy 50 ezer eurós köteg. Amikor átszámolt mindent, kiderült, hogy

71 500 eurónak és 4900 dollárnak kelt lába.

Bár a szobában kutakodás nyomát nem látta, rendőrt hívott.

Az ügyben tart a nyomozás, lopás miatt egy személyt hallgatta ki gyanúsítottként, erősítette meg a lapnak a BRFK. Ügyvédje szerint az üzletember távollétében

a hotel szobalánya két alkalommal is teljesen indokolatlanul járt dolgozói belépőkártyával a szobában,

így okkal lett a lopás gyanúsítottja.

Címlapról ajánljuk

Csoboth Róbert fiáról, Kevinről: erre a gólra vártam tőle 18 éven keresztül

Csoboth Kevin soha nem fogja tudni azt mondani, hogy én mint szülő nem tettem érte meg mindent – mondta az InfoRádióban az édesapa. Csoboth Róbert beszélt fia pályafutásának kezdetéről, a nehézségekről és arról is, hogy a skótok elleni gól milyen kapukat nyithat meg előtte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.25. kedd, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×