eur:
395.51
usd:
366.65
bux:
65519.84
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Borzalmas fotók a Debrecennél történt halálos balesetről - képgaléria

A hajdú-bihari rendőrök vádemelési javaslattal fejezték be a halálos kimenetelű közlekedési baleset vizsgálatát.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya kettőnél több ember halálát okozó közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást egy 31 éves férfival szemben.

A nyomozás adatai szerint a debreceni férfi 2017. október 3-án 22 óra körül közlekedett az általa vezetett Skoda típusú személyautóval a 354-es számú úton, Bocskaikert felől Debrecen irányába. A sofőr haladása során áttért a gépjárművel a menetirány szerinti bal oldali forgalmi sávba, ahol frontálisan összeütközött egy vele szemben közlekedő Seat típusú gépkocsival.

A baleset következtében a Seatot vezető férfi, valamint két női utasa olyan súlyos sérüléseket szenvedtek, hogy a helyszínen életüket vesztették, míg a jármű további két utasát és a Skoda vezetőjét súlyos sérülésekkel vitték kórházba a mentőszolgálat munkatársai.

A rendőrök a 31 éves férfit később gyanúsítottként hallgatták ki, aki a baleset okozásáért elismerte a felelősségét.

A nyomozó hatóság a gyanúsítottal szemben folyatott büntetőeljárást 2018. február 2-án befejezte és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította az ügyészség részére.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×