eur:
394.72
usd:
370.35
bux:
65325.36
2024. április 19. péntek Emma

Versenyeztek a magyar rendőrök: Sörlock Holmes

Évről évre egyre több csapat méri össze tudását Baranyában a megyei bűnügyi technikai versenyen - írja a police.hu.

Idén a Pécsi Rendőrkapitányság rendezte meg a megyei bűnügyi technikai versenyt a Pécs melletti Malomvölgyi tavon. A rendezvényt Dakos József rendőr dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány nyitotta meg, majd elkezdődött a tizenhat csapat versengése.

A háromfős csapatoknak a tó mellett felállított pontokon kellett különböző feladatokkal megküzdeniük. Volt ahol az elméleti tudásukról kellet számot adniuk, más pontokon a szakmai gyakorlati tudásukat pontozták, és nem utolsó sorban olyan ügyességi feladatokat is végre kellett hajtaniuk, mint például helyszínelő táskával való futás, légpuska-lövészet, rekesztorony építés, vagy éppen a „vakon” történő tűzoltás.

A versenyt a Sellyei Rendőrőrs „Méhecske” csoportja nyerte, a második helyen a pécsi Kertvárosi Rendőrőrs ”É-K” nevű csapata végzett, míg a harmadik helyet a Siklósi Rendőrkapitányság „Tenkes Trió” fantázianevű csapata szerezte meg. A díjakat Korontos Zoltán rendőr ezredes, Pécs rendőrkapitánya és Decsi István, Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzatának képviselője adták át.

Amíg a csapatok a feladatok megoldásán dolgoztak, társaik szabadtéri bográcsfőzésben keltek versenyre, amelyet a zsűri döntése alapján a pécsi Gyárvárosi Rendőrőrs „Keleti Oldal” elnevezésű csapata nyert meg.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×