eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika

A Készenléti Rendőrség találta meg a taxi őrjöngő utasát

Ököllel ütötte a taxi belső berendezését az őrjöngő győri férfi, akit aztán a Készenléti Rendőrség járőrei fogtak el.

A Győri Rendőrkapitányság rongálás és kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást egy 24 éves győri lakos ellen.

A nyomozás adatai alapján a gyanúsított május 31-én 5 óra 20 perc körüli időben baráti társaságával, taxival utazott Abda felől Győr irányába. A fiatalember a gépkocsiban utastársaival hangos szóváltásba keveredett és a hátsó ülésen helyet foglalva, ököllel többször megütötte az autó belső berendezéseit, majd eltörte a jobb első ülés fejtámláját. A fiatalember a taxi megállásakor dulakodni kezdett a járművezetővel, majd a helyszínről elmenekült.

A Készenléti Rendőrség járőrei az őrjöngő férfit 5 óra 55 perckor Győrben, a Révai utcában fogták el. A rendőrök a férfi ruházatát átvizsgálták és nadrágjának zsebéből, bruttó 12,1 gramm alufóliába csomagolt kábítószergyanús növényi származékot foglaltak le.

A terhelt bűncselekmény elkövetését beismerte - írja a police.hu.

Címlapról ajánljuk

Árokszállási Zoltán: hamarosan felpöröghet a magyar gazdaság

Az MBH Bank elemzői szerint 2024 második felében felpöröghet a magyar gazdaság, bővülhet a fogyasztás, így részben ennek köszönhetően a GPD növekedése éves átlagban elérheti a 2,7 százalékot - mondta az InfoRádiónak az MBH Elemzési Centrum vezetője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×