eur:
390.25
usd:
364.32
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Csempészésre átalakított ukrán autót foglaltak le Szatmárban

Csempészésre átalakított, több mint hétezer doboz cigarettát rejtő ukrán autót foglaltak le a pénzügyőrök Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal észak-alföldi regionális vám- és pénzügyőri főigazgatóságának sajtóreferense csütörtökön az MTI-vel.

Kiss Nóra elmondta, hogy az ukrán sofőrt és járművét Sonkádon ellenőrizték a pénzügyőrök, és a kocsi tolóajtajának küszöbénél gyanús nyomokat láttak.

Az autót a tiszabecsi határátkelőhelyen vizsgálták meg tüzetesebben, és a padlólemez alatt 7162 doboz magyar adójegy nélküli cigarettát találtak.

A mintegy hatmillió forint értékű dohányárut és a járművet lefoglalták, az ukrán állampolgár ellen pedig költségvetési csalás bűntettének megalapozott gyanúja miatt eljárást indítottak.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×