eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika

Rendőrök adták vissza az elrabolt csecsemőt Békés megyében

Rendőrök adtak vissza egy édesanyától elrabolt csecsemőt Kevermesen, a gyereket jogtalanul fogva tartó két családtagot, az anya élettársát és apját a rendőrség a Terrorelhárítási Központ (TEK) segítségével fogta el - tájékoztatta a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője hétfőn az MTI-t.

Vargáné Szombati Andrea elmondta, hogy a 45 éves J. Sándort és 24 éves fiát vasárnap vette őrizetbe a rendőrség, a megyei főkapitányság vizsgálati osztálya védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett személyi szabadság megsértése bűntett megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

A rendőrségtől az édesanya családi vita miatt kért segítséget. Elmondta, hogy élettársa, valamint annak apja erőszakkal vették el tőle három és fél hónapos gyermekét és nem akarják visszaadni. A mezőkovácsházi rendőrök felkeresték a házat, ahol a két férfi él, ők azonban felszólításra sem voltak hajlandók a csecsemőt kihozni az épületből. Az élettárs apja a gyermek életének kioltásával fenyegetőzött, ha bárki megpróbálja elvinni tőlük a kislányt.

Az apát és fiát a TEK segítségével fogták el, majd a gyereket sértetlenül átadták édesanyjának. A rendőrök a házkutatás során egy bozótvágó kést találtak, amelyet lefoglaltak.

Címlapról ajánljuk
Többet árt, mint használ, ha nem megfelelően működtetjük a klímát

Többet árt, mint használ, ha nem megfelelően működtetjük a klímát

A hőmérsékleti beállítások mellett a klímaberendezések tisztítására és az egyes helyiségek rendszeres szellőztetésére hívta fel a figyelmet Noszek László főorvos. A Kistarcsai Flór Ferenc Kórház Fül-Orr-Gégészeti Osztályának vezetője az InfoRádióban elmondta: ha a környezetünkben megjelenő allergéneket felkavarja a berendezésekből kiáramló levegő, fokozódhatnak a panaszok, és akár asztmás roham is kialakulhat az érzékenyebb embereknél.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 4. 16:40
×
×
×
×