eur:
391.25
usd:
366.38
bux:
68142.02
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti
Fotó: Szaniszló Ivett Facebook-oldala
Nyitókép: Szaniszló Ivett Facebook-oldala

Elrabolták a magyar macskalegendát, itt az újabb fejlemény

Március 21-é óta nem találták Pityut, az ország egyik leghíresebb, legokosabb, hajón élő macskáját. A macskarablós történet végül is happy enddel végződött.

A Blikk számolt be arról, hogy Neszmélynél a cica nem magától tűnt el. A biztonsági kamerák felvételei szerint még a kocsi alá is elbújt, ám az egyik állatrabló lehajolt, szabályszerűen bekúszott érte, elkapta a szelíd kandúrt, betette a kocsiba, majd elszáguldottak.

Szaniszló Tibor, a Neszmély hajó kapitánya, a Neszmélyi Hajóskanzen vezetője szerint "a világ legszelídebb kandúrja, ezért is tudták elrabolni".

Végül is minden megoldódott, mert a tolvajok megijedhettek a nyilvánosság erejétől, mert elengedték a macskát, körülbelül száz kilométerre Neszmélytől. Állatvédők vitték vissza a gazdájához tegnap.

Hála az égnek, több mint egy hét után előkerült Pityu – mondta Szaniszló Ivett.

"Nem tudni, mi történt vele, sérülés nincs rajta és a súlyát is megtartotta, nem fogyott le. Továbbra is rejtély, ki és miért rabolta el."

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Záporoznak a fontos adatok - Ütik a tőzsdéket

Záporoznak a fontos adatok - Ütik a tőzsdéket

Európában a Volkswagen kedvezőtlen számait követően az autógyártók vezették az esést, ezt követően pedig az amerikai tőzsdék is egyre nagyobb mínuszban vannak a vártnál kedvezőbb béradatok publikálását követően. A befektetők eközben már a piaczárást követő gyorsjelentésekre is figyelnek a holnapi kamatdöntés előtt: az Amazon, az MAD, és a Supermicro egyaránt a keddi zárást követően teszi közzé legfrissebb számait.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×