eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika
Elton John angol dalszerző, énekes fellép a 92. Oscar-gálán a hollywoodi Dolby Színházban 2020. február 9-én.
Nyitókép: MTI/EPA/Etienne Laurent

Kevin Spacey komoly védelmet kapott

Az énekes Elton John a védelem tanújaként szólalt meg Kevin Spacey perében. A színészt szexuális zaklatással vádolják.

A lovagi kitüntetett zenészt arról kérdezték, hogy Kevin Spacey részt vett-e az énekes által a windsori otthonában rendezett bulin. Egy 2001-es partiról van szó.

A vád szerint egy állítólag szexuálisan bántalmazott, jelenleg 63 éves férfi szerint a népszerű színész megszorította a nemi szervét.

Elton John vallomása most azt tisztázná, hogy az amerikai színész csak egyetlen buliján volt jelen. Ez azért fontos, mert négyrendbeli szexuális zaklatással vádolják.

Az énekes azt is fontosnak tartotta elmondani, hogy Kevin Spacey "fehér nyakkendőben jött, és egyenesen egy magánrepülőgépről érkezett" - írja a BBC. Ez pedig azért érdekes, mert az állítólagos zaklatott azt mondta, hogy a partira tartva történt az incidens.

A Magyar Nemzet a vallomásból azt emelte ki, hogy Elton John szerint Spacey a mulatság után a házukban töltötte az éjszakát és még fényképről sem ismeri azt az embert, aki szexuális zaklatással vádolta meg a színészt.

Címlapról ajánljuk
Durva csapadékcsúcsok, szélsőséges időjárás: mielőbbi óvintézkedéseket sürgetnek

Durva csapadékcsúcsok, szélsőséges időjárás: mielőbbi óvintézkedéseket sürgetnek

Egy frissen végzett kutatás szerint a válaszadók 37 százaléka a csatornázás segítségével egyszerűen megszabadulna az értékes esővíztől. Minden második városlakó pedig a betonfelületek csökkentését, illetve a víz tárolását, szikkasztását és hasznosítását tartja jó megoldásnak – mondta az InfoRádióban Feitel Balazs, az Ipsos Zrt. ügyvezető igazgatója.

Moszkva: a Steadfast Defender a hidegháborús gondolkodásmódhoz való végleges visszatérés

Moszkva szerint a hadgyakorlat annak bizonyítéka, hogy a NATO egy Oroszországgal szembeni esetleges fegyveres konfliktusra készül.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×