eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
fotó: termalfurdo.hu
Nyitókép: termalfurdo.hu

Fájdalmas részletek az élményfürdőben megfulladt bécsi kislány haláláról

A magyar határtól alig 20 km-re található a locsmándi fürdő. Egy ötéves bécsi kislány halt meg a múlt hétvégén az egyik medencében. A létesítményben viszonylag sok magyar dolgozik.

A Sonnentherme, mert a locsmándi (Luttsmannsburg) fürdő Ausztriában van, vezetője nyilatkozott a vaol.hu-nak. Werner Cerutti arról beszélt, hogy "rendkívül megdöbbentünk, amikor a rendőrség múlt vasárnap megerősítette, hogy az az ötéves kislány, aki szombaton a létesítményünkben úszásbalesetet szenvedett, a bécsi kórházban meghalt" A Sonnentherme Lutzmannsburg-Frankenau GmbH ügyvezető igazgatója szerint azonnal „együttérzésüket fejezték ki a szülőknek, rokonoknak és barátoknak a Sonnentherme nevében”.

Mint arról a magyar lap korábban beszámolt, az elmúlt hétvégén Locsmándon (Lutzmannsburg) egy ötéves bécsi kislány halt meg az egyik medencében. A magyar újság érdeklődése azért is érthető, mert számos magyar dolgozik a határ menti létesítményben, illetve sokan járnak át ide pihenni, úszni, vagy éppen részt venni a bababúszó tanfolyamon.

Magát a tragédiát egy vendég vette észre. A kislány jó ideje nem jött fel a víz felszínére. A gyermeket kivitték a medencéből, a létesítmény életmentője értesítette a mentőket, és azonnal megkezdtél az újraélesztését. Ez a megtalálást követő 4. percben megtörtént.

A mentőhelikopter 13 perc múlva érkezett meg, egy óráig küzdöttek a gyerek életéért. Ezután vitték kórházba.

Az igazgató még azt is elmondta, hogy „a videofelvételeket már átadták az illetékeseknek. Minden rögzítve van: hol volt a család, mikor ugrott a lány a vízbe, mikor vették őt észre. Az újraélesztési kísérleteket is rögzítették a kamerák”.

Az osztrák rendőrségi, ügyészségi nyomozás mellett belső vizsgálat is indult a fürdőben.

Fotónk a magyar termalfurdo.hu oldaláról származik.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×