eur:
394.36
usd:
370.48
bux:
65674.41
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
Lesi László Csaba, művésznevén L.L. Junior énekes, dalszerző szórakoztatja a közönséget az Összefogás koncerten a Papp László Budapest Sportarénában. Győrben és Budapesten is egyszerre próbálnak meg zenészek pénzt gyűjteni az államadósság csökkentésére. A koncert nonprofit alapon jön létre,  a koncerttermeket, a koncertek hangosításához és világításához szükséges technológiát is támogatásként kapják a szervezők. A fellépő előadók nem kérnek tiszteletdíjat, ezzel járulnak hozzá az adománygyűjtéshez. A közönség a 2012 forintba kerülő jegyek megvásárlásával segít, a jegybevétel - a technikai költségek levonása után - az Összefogás az Államadósság Ellen Alap számlájára kerül.
Nyitókép: MTI/Soós Lajos

Így ért véget L. L. Junior és volt párja fél éve tartó harca

Kisebbik fiuk tavaly augusztusi tragikus halála óta most először kezd minden elcsendesülni. a pár körül.

Az egykori sztárpár a csepeli törvényszéken járt, hogy gyermekük, Lacika közös nevelésének részleteit végleg tisztázza, és hogy a korábbi megegyezésükből hivatalos határozat szülessen - írja a Bors.

Precízen, pontosan, óráról órára át kellett beszélni a gyerek­átadást, ugyanis mindent szabályozni kell. Mindent egyezségbe foglaltunk: hogy legyenek majd az iskolai szünetek, karácsonyok - mondta a Borsnak dr. Horváth B. Gábor büntető szakjogász. Utóbbinál például az a megoldás, hogy páros évben az egyik szülőnél, páratlanban a másiknál lesz a gyermek, és persze maradt az egyhetes váltás. Lacika egy hétig az édesanyjával, egy hétig az édesapjával van. A bíróság is jóváhagyta a megállapodást, és a szülők egyetértésben és szeretetben nevelhetik közösen a gyermeket - idézi az ügyvédet a lap.

Mint arról az Infostart beszámolt, az énekes kisebbik gyermekét tavaly augusztusban gázolta halálra egy autós Zuglóban, a Vezér utca és a Füredi utca kereszteződésénél. A gyermek olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Címlapról ajánljuk
Európa-liga élőben: csodát kellene tennie a Liverpoolnak a továbbjutáshoz
élő közvetítés

Európa-liga élőben: csodát kellene tennie a Liverpoolnak a továbbjutáshoz

A Liverpool szempontjából katasztrofálisan „sikerült” első mérkőzés miatt háromgólos hátrányból kezdik a Vörösök Bergamóban az Atalanta elleni visszavágót. A tét az Európa-liga elődöntőjébe jutás. Szoboszlai Dominik visszakerült a kezdő tizenegybe, a középpályások közül Endo és Elliott is kimaradt.
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×