INFORÁDIÓ 
2020. szeptember 20. vasárnap
Friderika

l. l. junior

gyermekelhelyezés

per

Lesi László Csaba, művésznevén L.L. Junior énekes, dalszerző szórakoztatja a közönséget az Összefogás koncerten a Papp László Budapest Sportarénában. Győrben és Budapesten is egyszerre próbálnak meg zenészek pénzt gyűjteni az államadósság csökkentésére. A koncert nonprofit alapon jön létre,  a koncerttermeket, a koncertek hangosításához és világításához szükséges technológiát is támogatásként kapják a szervezők. A fellépő előadók nem kérnek tiszteletdíjat, ezzel járulnak hozzá az adománygyűjtéshez. A közönség a 2012 forintba kerülő jegyek megvásárlásával segít, a jegybevétel - a technikai költségek levonása után - az Összefogás az Államadósság Ellen Alap számlájára kerül.

Így ért véget L. L. Junior és volt párja fél éve tartó harca

Infostart

Kisebbik fiuk tavaly augusztusi tragikus halála óta most először kezd minden elcsendesülni. a pár körül.

Az egykori sztárpár a csepeli törvényszéken járt, hogy gyermekük, Lacika közös nevelésének részleteit végleg tisztázza, és hogy a korábbi megegyezésükből hivatalos határozat szülessen - írja a Bors.

Precízen, pontosan, óráról órára át kellett beszélni a gyerek­átadást, ugyanis mindent szabályozni kell. Mindent egyezségbe foglaltunk: hogy legyenek majd az iskolai szünetek, karácsonyok - mondta a Borsnak dr. Horváth B. Gábor büntető szakjogász. Utóbbinál például az a megoldás, hogy páros évben az egyik szülőnél, páratlanban a másiknál lesz a gyermek, és persze maradt az egyhetes váltás. Lacika egy hétig az édesanyjával, egy hétig az édesapjával van. A bíróság is jóváhagyta a megállapodást, és a szülők egyetértésben és szeretetben nevelhetik közösen a gyermeket - idézi az ügyvédet a lap.

Mint arról az Infostart beszámolt, az énekes kisebbik gyermekét tavaly augusztusban gázolta halálra egy autós Zuglóban, a Vezér utca és a Füredi utca kereszteződésénél. A gyermek olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Nyitókép: MTI/Soós Lajos
A címlapról ajánljuk

×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018