eur:
395.04
usd:
370.8
bux:
65132.72
2024. április 19. péntek Emma
Mentők és baleseti helyszínelők 2019. augusztus 31-én Budapest XIV. kerületében, a Vezér utca és a Füredi utca kereszteződésénél, ahol gyermeket gázolt halálra egy autó.
Nyitókép: Mihádák Zoltán

Megelőznék a fenyegetőzést L. L. Junior kisfia temetésén

Pénteken temetik L.L. Junior kisfiát, Dávidot.

Az énekes édesanyjánál három napon át tartottak virrasztást, ahol a barátok, családtagok gyűltek össze, és éjszakába nyúlóan beszélgettek. L. L. Junior fájdalmában zenésztársai is osztoztak, a virrasztáson ott volt többek közt Kökény Attila, a Gáspár család, a Romantic énekesnői, Emilio és felesége, a Bódi család.

Kökény Attila azt mondta: ez a lehető legnagyobb tragédia. "Az biztos, most a legfontosabb, hogy ne legyen egyedül, legyen társasága. Persze, nem is merjük magára hagyni Juniort ezekben a sötét pillanatokban."

Ez nem klasszikus virrasztás volt, ugyanis nem gyújtottunk gyertyát, nem ültünk szótlanul egész este. Beszélgettünk, imádkoztunk, és ez így volt jó. Volt olyan, aki csak egy kis időre jött el, de olyan is, aki órákig ott volt – mondta a Blikknek a zenész menedzsere, Száva Rita.

A péntek délben kezdődő temetésre több száz gyászolót várnak a Fiumei úti sírkertbe. Az énekes kérése az volt, hogy mindenki fehér ruhában érkezzen. A koporsót egy fehér ló húzta fehér hintó szállítja majd a sírhoz, ahol Mága Zoltán hegedül.

Junior a gyermek édesanyját hibáztatja a tragédiáért - Dávid mellőle szaladt ki az úttestre múlt szombaton, amikor elgázolták.

A gyászoló anya azt kérte ügyvédjétől, Horváth B. Gábortól, hogy legyen mellette a temetésen.

"A béke és a nyugalom érdekében ügyfelem kérésére együtt érkezünk majd a kisfia temetésére, és mint jogi képviselője, végig mellette leszek. Az édesanya szeretne méltó módon bú­csút venni gyermekétől. Az acsarkodásnak, bántásnak, fenyegetőzésnek itt nincs helye, és szeretnénk is megelőzni" – mondta az ügyvéd a Borsnak.

Mint ismert, szombaton gázolták halálra Zuglóban a zenész négyéves gyermekét, Dávidot. Az autós szabályosan közlekedett, a kisfiú szaladt ki az útra. A tragédia után L. L. Junior szívbemarkoló üzenettel búcsúzott. Majd kedden már úgy nyilatkozott a zenész, hogy a nagyobbik gyermeket magához vette, mert az édesanya pszichés állapota nem teszi lehetőség, hogy gondoskodjon róla. Nem sokkal később L. L. Junior volt felesége, aki a gyermekekkel volt szombat este, amikor a tragédia megtörtént, a Facebookon egy személyes hangvételű nyílt levelet tett közzé.

Címlapról ajánljuk
Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!
választás 2024

Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!

101 pontban hirdette meg főpolgármesteri választási programját. Sokkal több van szerinte Budapestben, ráadásul a külső kerületeket is magára hagyta a várospolitika, pedig ott lakik a budapestiek háromnegyede - mondta programadó-kampánynyitó rendezvényén Vitézy Dávid, az LMP által támogatott főpolgármester-jelölt. Elege van a "Gyurcsányozásból", és felidézte, mit csinált Karácsony Gergellyel a villamos, illetve a tram-train a 2022-es kampány ellenzéki előválasztásán.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×