INFORÁDIÓ 
2019. december 9. hétfő
Natália

l. l. junior

temetés

baleset

fiumei úti nemzeti sírkert

mága zoltán

Mentők és baleseti helyszínelők 2019. augusztus 31-én Budapest XIV. kerületében, a Vezér utca és a Füredi utca kereszteződésénél, ahol gyermeket gázolt halálra egy autó.

Megelőznék a fenyegetőzést L. L. Junior kisfia temetésén

Infostart

Pénteken temetik L.L. Junior kisfiát, Dávidot.

Az énekes édesanyjánál három napon át tartottak virrasztást, ahol a barátok, családtagok gyűltek össze, és éjszakába nyúlóan beszélgettek. L. L. Junior fájdalmában zenésztársai is osztoztak, a virrasztáson ott volt többek közt Kökény Attila, a Gáspár család, a Romantic énekesnői, Emilio és felesége, a Bódi család.

Kökény Attila azt mondta: ez a lehető legnagyobb tragédia. "Az biztos, most a legfontosabb, hogy ne legyen egyedül, legyen társasága. Persze, nem is merjük magára hagyni Juniort ezekben a sötét pillanatokban."

Ez nem klasszikus virrasztás volt, ugyanis nem gyújtottunk gyertyát, nem ültünk szótlanul egész este. Beszélgettünk, imádkoztunk, és ez így volt jó. Volt olyan, aki csak egy kis időre jött el, de olyan is, aki órákig ott volt – mondta a Blikknek a zenész menedzsere, Száva Rita.

A péntek délben kezdődő temetésre több száz gyászolót várnak a Fiumei úti sírkertbe. Az énekes kérése az volt, hogy mindenki fehér ruhában érkezzen. A koporsót egy fehér ló húzta fehér hintó szállítja majd a sírhoz, ahol Mága Zoltán hegedül.

Junior a gyermek édesanyját hibáztatja a tragédiáért - Dávid mellőle szaladt ki az úttestre múlt szombaton, amikor elgázolták.

A gyászoló anya azt kérte ügyvédjétől, Horváth B. Gábortól, hogy legyen mellette a temetésen.

"A béke és a nyugalom érdekében ügyfelem kérésére együtt érkezünk majd a kisfia temetésére, és mint jogi képviselője, végig mellette leszek. Az édesanya szeretne méltó módon bú­csút venni gyermekétől. Az acsarkodásnak, bántásnak, fenyegetőzésnek itt nincs helye, és szeretnénk is megelőzni" – mondta az ügyvéd a Borsnak.

Mint ismert, szombaton gázolták halálra Zuglóban a zenész négyéves gyermekét, Dávidot. Az autós szabályosan közlekedett, a kisfiú szaladt ki az útra. A tragédia után L. L. Junior szívbemarkoló üzenettel búcsúzott. Majd kedden már úgy nyilatkozott a zenész, hogy a nagyobbik gyermeket magához vette, mert az édesanya pszichés állapota nem teszi lehetőség, hogy gondoskodjon róla. Nem sokkal később L. L. Junior volt felesége, aki a gyermekekkel volt szombat este, amikor a tragédia megtörtént, a Facebookon egy személyes hangvételű nyílt levelet tett közzé.

Nyitókép: Mihádák Zoltán
A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018