eur:
394.4
usd:
370.04
bux:
65674.41
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
Nyitókép: Facebook/katasztrófavédelem

Házba csapódott egy kamion - galéria

Parkoló gépkocsinak ütközött, majd egy családi házba csapódott egy kamion csütörtök késő délután a Pest megyei Albertirsa Somogyi Béla utcájában. A katasztrófavédelem most fotókat osztott meg az esetről.

Az ütközés következtében a teherautó sofőrje a roncsba szorult, a házban tartózkodó két ember nem szenvedett sérülést.

A sofőrt a ceglédi hivatásos tűzoltók a roncsból mentették ki a roncsból, átadták a mentőknek, majd áramtalanították és átvizsgálták a járművet, valamint az épületet.

A teherautó az ütközés során két gázcsonkot is elsodort, amikből szivárgott a gáz, ezért a baleset helyszínét száz méteres sugarú körben lezárták.

A lezárt területről 12 házból 42 embert kísértek biztonságos helyre, ők a gázszivárgás megszüntetését követően visszatérhettek otthonaikba.

A kamion ásványvizeket szállított, a palackok szétszóródtak az úttesten, ezért az érintett útszakaszt lezárták, a forgalmat elterelték. A beavatkozó tűzoltók munkáját a Pest megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította.

A családi ház lakhatatlanná vált, az ott élők lakhatása megoldott, a kamion sofőrjét a mentők súlyos sérülésekkel vitték kórházba.

(A fényképeket a ceglédi hivatásos tűzoltó-parancsnokság beavatkozó állománya készítette és a katasztrófavédelem a Facebook-oldalán tette közzé.)

Címlapról ajánljuk
Dobrev Klára az Arénában az EP-választás tétjéről és Magyar Péterről

Dobrev Klára az Arénában az EP-választás tétjéről és Magyar Péterről

Június 9-én arról is döntünk az európai parlamenti választáson, hogy egy Európa nélküli víziót támogatunk, vagy éppen egy erősebb Európa-víziót – mondta Dobrev Klára árnyék-miniszterelnök, a DK–MSZP–Párbeszéd európai parlamenti listavezetője. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt az Európai Egyesült Államok előnyeiről, a Magyar Péter-jelenségről és az esetleges miniszterelnök-jelöltségéről is.

Hamarosan újra kinyithat a történelmi budai gyógyfürdő

A török hódoltság idején épült Király gyógyfürdőt a világjárvány idején zártak be, felújítását Őrsi Gergely kezdeményezte. A II. kerület polgármestere az InfoRádióban elmondta: reméli, hogy a többszereplős összefogás eredményeként sikerül olyan konstrukciót kidolgozni és hozzá forrást találni, amely révén a fürdő rekonstrukciója megvalósulhat.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×