eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

Eltévedt vaddisznó okozott meglepetést Budapesten - videó

Meglepő kép fogadott vasárnap délután néhány autóst a Római-parton, a Királyok útján: egy vaddisznó vágtázott az úton a forgalommal szemben.

Az eltévedt állatról egy videó is felkerült a Facebookra. A helyzet most nem okozott akkora riadalmat, mint az, amikor pár éve Budapest belvárosában, a körúton sétált egy vaddisznó.

Idén október elején egyébknt Salgótarjánban egy étteremben hozta a frászt a helyiekre egy vaddisznó. A Balatonnál több településen is tarthatatlanná vált a helyzet szeptemberre a megszaporodott "vadlátogatások" miatt. Májusban Miskolcról érkeztek hírek a város határában járó vaddisznók kilövéséről, idén áprilisban Tatabánya belterületére adtak ki vaddisznókilövési engedélyt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×