INFORÁDIÓ 
2020. július 7. kedd
Apollónia

jegygyűrű

kert

répa

Kinőtt a földből az elhagyott jegygyűrű

InfoRádió / MTI

Sárgarépán találták meg a 13 éve elveszített ékszert.

Kertjének gyomlálásakor 13 éve elveszítette jegygyűrűjét egy kanadai nő, akinek menye a minap meglelte az ékszert egy szabálytalan formájú sárgarépán. A 84 éves Mary Grams alig hitt a szemének, amikor meglátta, hogy belenőtt a sárgarépa gyémántgyűrűjébe, amelynek megtalálására már rég feladta a reményt.

Grams elmondta, soha nem merte bevallani öt éve elhunyt férjének a gyűrű elvesztését, csupán fiának mondta el. "Megkönnyebbültem és boldog vagyok. Belenőtt a gyűrűbe. Képtelen vagyok megérteni, hogyan" - ámuldozott.

Az Alberta államban lévő Armena közelében lévő farmjukon Grams menye kutyája társaságában sárgarépát szedett a vacsorához. (A farm 105 éve van a család tulajdonában, itt élt annak idején Mary Grams is.)

Répaszedés közben figyelt fel a nő egy furcsán nőtt sárgarépára. Meg akarta etetni kutyájával, de aztán meggondolta magát és bedobta vödrébe. Csak répamosáskor vette észre a gyűrűt rajta és elmondta férjének, hogy mire lelt. Azonnal felhívták anyósát.

Annyira fura volt, hogy a répa tökéletesen keresztül nőtt a gyűrűn - hangoztatta.

Az ékszert szappannal megmosták, és amikor Grams asszony ujjára húzta, ugyanolyan könnyedén csúszott fel rá, mint eljegyzésükkor.

A címlapról ajánljuk

×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018