eur:
393.83
usd:
368.14
bux:
66376.55
2024. április 24. szerda György

Kinőtt a földből az elhagyott jegygyűrű

Sárgarépán találták meg a 13 éve elveszített ékszert.

Kertjének gyomlálásakor 13 éve elveszítette jegygyűrűjét egy kanadai nő, akinek menye a minap meglelte az ékszert egy szabálytalan formájú sárgarépán. A 84 éves Mary Grams alig hitt a szemének, amikor meglátta, hogy belenőtt a sárgarépa gyémántgyűrűjébe, amelynek megtalálására már rég feladta a reményt.

Grams elmondta, soha nem merte bevallani öt éve elhunyt férjének a gyűrű elvesztését, csupán fiának mondta el. "Megkönnyebbültem és boldog vagyok. Belenőtt a gyűrűbe. Képtelen vagyok megérteni, hogyan" - ámuldozott.

Az Alberta államban lévő Armena közelében lévő farmjukon Grams menye kutyája társaságában sárgarépát szedett a vacsorához. (A farm 105 éve van a család tulajdonában, itt élt annak idején Mary Grams is.)

Répaszedés közben figyelt fel a nő egy furcsán nőtt sárgarépára. Meg akarta etetni kutyájával, de aztán meggondolta magát és bedobta vödrébe. Csak répamosáskor vette észre a gyűrűt rajta és elmondta férjének, hogy mire lelt. Azonnal felhívták anyósát.

Annyira fura volt, hogy a répa tökéletesen keresztül nőtt a gyűrűn - hangoztatta.

Az ékszert szappannal megmosták, és amikor Grams asszony ujjára húzta, ugyanolyan könnyedén csúszott fel rá, mint eljegyzésükkor.

Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően azonban Európában és Amerikában is elfogyott a lendület délutánra a tőzsdéken. Az üzemanyagárakról szóló bejelentést követően is erős a Mol, az olajcég árfolyama  2 százalékos pluszban zárt. Amerikában kis mértékű, vegyes irányú elmozdulás volt látható. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×