eur:
394.02
usd:
365.65
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Erre figyeljen, ha ma Budapesten közlekedik

A BKK járatai ma az ünnepnapi menetrend szerint közlekednek, de több helyen útlezárásokra, korlátozásokra, forgalomváltozásra kell számítani - tudatta a BKK.

A fővárosban

díjmentesen lehet parkolni a közterületi parkolókban holnap reggelig.

Kivétel ez alól a Várban lévő és a Citadella alatti, a Flórián üzletközpont melletti, valamint az őrzött, fizetős P+R parkolók.

Lezárták a Lánchíd utcát rendezvény miatt holnap reggelig.

Ugyancsak zárva a Belgrád rakpart az Irányi utca és a Havas utca között vízvezeték-felújítás miatt. A 15-ös és a 115-ös autóbusz a Kiskörúton át közlekedik, több megálló kimarad.

A X., Kápolna utcában kifelé korlátozásra lehet készülni közműjavítás miatt.

A Budaörsi úton a Hosszúréti út és a Lépés utca között egy rövidebb szakaszon sávelhúzással haladhat a forgalom, mert vízvezetéket építenek.

A XVI., Thököly utat egyirányúsították a Veres Péter úttól a Vámosgyörk utcáig csatornaépítés miatt. A Sasvár utca ugyancsak egyirányú lett a Thököly úttól a Batsányi János út felé.

A 277-esés a 931-es autóbusz az eredeti útvonalon közlekedik, viszont az Örs vezér tere felé a Veres Péter út, a Bosnyák tér illetve Árpádföld felé a Thököly út megállót továbbra sem érinti.

A XVII.,Péceli úton a Zrínyi utca és a Czeglédi Mihály utca között korlátozásra számíthatnak útépítés miatt.

A XX., Török Flóris utcában a Bíró Mihály utca és a Kossuth Lajos utca között csatornát építenek. A Topánka utcából a Török Flóris utcába nem lehet balra kikanyarodni. A 166-os autóbusz terelt útvonalon közlekedik, a Gubacsi út/Határ út felé nem érinti az Ady Endre utca (Topánka utca) megállót.

Törökbálinton, a Munkácsy Mihály utcában a Szent István utca és a Dióskert között felújítják az útburkolatot, emiatt a 140-es és a 140B autóbusz a dióskerti betérő kihagyásával közlekedik, nem érinti a Művelődési ház és a Dióskert megállót.

Lezárják a XI., Balatoni úton az Egér út közelében a vasúti hidat éjszakánként 21 óra és másnap 5 óra között karbantartás miatt (időszakonként várhatóan május 6-ig). Kerülni a Repülőtéri út–Tóberek utca–Kánai út útvonalon lehet.

A 101E, a 141-es és a 187-es autóbusz módosított útvonalon közlekedik, több megállót nem érint. A munkavégzés idején napközben útszűkületre kell számítani.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló hírekről, vagy elmondaná a véleményét, lájkolja az InfoRádió Facebook-oldalát!

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×