eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Több embert kellett kimenekíteni a Karolina útról

Eloltották a XI. kerületi, Karolina úti négyemeletes épületben keletkezett tüzet, a kigyulladt lakásban egy eszméletlen embert találtak a tűzoltók - közölte a katasztrófavédelem internetes oldalán hétfő hajnalban.

A négyemeletes lakóépület egyik negyedik emeleti lakásában hétfő hajnalban keletkezett a tűz, a lakás teljes terjedelmében égett. A tűz oltása idejére a tűzoltók az épületből öt embert menekítettek ki, hozzájuk melegedőbusz érkezett a helyszínre.

A tűzoltók nem sokkal reggel 5 óra előtt eloltották a tüzet és megkezdték az épület átszellőztetését és átvizsgálását. A lakásban, ahol a tűz keletkezett, egy eszméletlen embert találtak, jelenleg őt a mentők vizsgálják - közölte a katasztrófavédelem.

Címlapról ajánljuk
Kitört a kullancspánik Magyarországon: mutatjuk, mire kell figyelni

Kitört a kullancspánik Magyarországon: mutatjuk, mire kell figyelni

Már most nagyon oda kell figyelnie minden túrázónak és kertészkedőnek, mert az enyhe tél miatt a korábbiakhoz képest sokkal több kullanccsal lehet találkozni a kirándulóhelyeken, valamint a kertes házak udvarain is. A Magyar Kullancsszövetség elnöke azt mondta az InfoRádióban, hogy az aranysakálok két, Hyalomma nemzetségbe tartozó kullancsfajt hurcoltak be Európába, amelyek nagyon veszélyesek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×