eur:
388.61
usd:
360.99
bux:
0
2024. május 7. kedd Gizella

Igencsak hideg lesz a hétvégén

A hétvégén még hidegebb lehet, helyenként akár mínusz 13 Celius-fokig is hűlhet a levegő, ugyanakkor napsütéses, száraz időre lehet számítani - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből.

Pénteken hajnalra a szélcsendes Észak- és Nyugat-Dunántúlon, a főváros térségében, valamint a nógrádi völgyekben foltokban zúzmarás köd képződik, amely délelőtt mindenütt feloszlik, és általában derült, száraz, napos idő várható. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 8 és mínusz 3 fok között alakul, de az Északi-középhegység szélvédett völgyeiben és a Tiszántúl vékony, hóborította területein akár mínusz 13 fok is lehet. Napközben 0-5 fokig melegszik majd a levegő.

Néhol szombaton és vasárnap hajnalban is képződhetnek zúzmarás ködfoltok, de napközben ismét túlnyomóan napos idő várható, csapadék nem valószínű. A leghidegebb órákban mindkét nap általában mínusz 10 és mínusz 4 fok között alakulnak az értékek, de a fagyzugos, illetve a hóval fedett helyeken mínusz 13 fok is lehet. A maximumhőmérséklet mindkét nap mínusz 1 és plusz 4 fok között valószínű - olvasható az előrejelzésben.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Oroszország nukleáris gyakorlatot tart, több települést elfoglalt az orosz hadsereg - Híreink az ukrán frontról kedden

Oroszország nukleáris gyakorlatot tart, több települést elfoglalt az orosz hadsereg - Híreink az ukrán frontról kedden

24 óra alatt két települést is elfoglalt az orosz hadsereg Ukrajnában, egyet a harkivi Kupjanszk mellett, egyet a donyecki Avgyijivkától nyugatra. Oroszország kormánya tegnap bejelentette, hogy gyakorlatot tartanak az orosz harcászati csapásmérő erők. Az Egyesült Államok felpörgette az ATACMS típusú nagy hatótávolságú rakéták gyártását, melyből várhatóan Ukrajna is nagy mennyiséggel kap majd. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×