eur:
393.82
usd:
368.23
bux:
66376.55
2024. április 24. szerda György

Gondban lesz, ha Kelenföld felé akar autózni

Vasárnaptól a Bartók Béla út Kelenföld felé vezető oldalán folytatódnak a fővárosi távhővezeték-építési munkálatok - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).

A közlemény szerint vasárnaptól október második feléig a Bartók Béla út Dunától a Móricz Zsigmond körtér felé vezető oldalán folytatódik a munka, ehhez a Szent Gellért tér és a Kemenes utca között lezárják az utat a közúti forgalom elől. A Bartók Béla út ebben az időszakban a Budafoki út-Csíky utca útvonalon keresztül lesz elérhető.

A Kemenes utca haladási irányát megfordítják, így az a Bartók Béla út felé lesz egyirányú. A Bartók Béla út Kemenes utca és Orlay utca közötti szakaszát a Kelenhegyi út-Kemenes utca útvonalon lehet majd megközelíteni.

A változás a villamosforgalmat nem érinti, a buszok közlekedését is csak kis mértékben: a 7-es, a 907-es és a 973-as járat Dél-Buda irányú Szent Gellért téri megállóját a Budafoki útra helyezik át.

Szombat hajnaltól újra használhatják az autósok a Bartók Béla út Szabadság híd felé vezető oldalát, mert ott befejeződnek az építési munkálatok. Ezzel egyidejűleg újra az eredeti útvonalán jár a pesti végállomása felé tartó 7-es, 907-es, 973-as és a Budatétény felé közlekedő 133E jelzésű autóbusz.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×