eur:
368.63
usd:
344.51
bux:
48800.45
2023. június 7. szerda Róbert

Angelina Jolie és Brad Pitt házasságának vége

Az álompár bejelentette, hogy válnak - erősítette meg egy forrás a CNN-nek.

Egy ideje már voltak hírek arról, hogy válságba jutott Angelina Jolie és Brad Pitt házassága. Most itt a bejelentés: 12 év után vége a kapcsolatnak.

Angelina Jolie és Brad Pitt szerelme 2004-ben kezdődött, bár csak tíz évvel később mondták ki a boldogító igent.

A hírek szerint a válókeresetet beadó Jolie kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozik, ami kellően tág megfogalmazás ahhoz, hogy takarja a lényeget.

Azt lehet tudni még, hogy a színésznő magának követeli gyerekeik felügyeleti jogát.

További részletek a CNN hírében.

Címlapról ajánljuk
Úristen! Legalább 12 ezerszer

Úristen! Legalább 12 ezerszer

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság legfrissebb kutatása a magyar rádiók zenei repertoárját és a zenei toplistákat vizsgálta a médiaszolgáltatók adatai alapján.

Új részletek a háború vitatott szabotázsakciójáról

A Fehér Ház már hónapokkal az Északi Áramlat gázvezetékek felrobbantása előtt tudott egy készülő szabotázsról. A tippet, hogy közvetlenül az ukrán főparancsnoknak jelentő ukrán katonák terveztek támadást, egy európai titkosszolgálat adta a CIA-nek.
Nincs augusztus Corvin (Palace) nélkül

Nincs augusztus Corvin (Palace) nélkül

Corvin Palace néven nyit meg augusztus végén a felújított Corvin Áruház a budapesti Blaha Lujza téren, az eredeti állapotban helyreállított homlokzatot takaró háló kedden ünnepélyes keretek között került le az épületről.
VIDEÓ
Putyin: ez terrorizmus!

Putyin: ez terrorizmus!

Kijev a Nyugat ösztönzésére tovább élezi a helyzetet, háborús bűncselekményeket és terrorista módszereket alkalmaz, amire a kahovkai vízerőmű elleni támadás is példa - jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök török hivatali partnerével, Recep Tayyip Erdogannal szerdán folytatott telefonbeszélgetése során. A Kreml sajtószolgálatának közleménye szerint Putyin felhívta Erdogan figyelmét arra, hogy az incidens nagyszabású környezeti és humanitárius katasztrófához vezetett.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×