eur:
393.12
usd:
366.79
bux:
66614.89
2024. április 25. csütörtök Márk

Justin Bieber otthagyta a koncertjét

Justin Bieber mindössze egyetlen dal eléneklése után félbeszakította csütörtöki esti oslói koncertjét egy kiömlött ital miatt, alig 24 órával azután, hogy három spanyol lemezlovast is faképnél hagyott interjú közben.

A Twitter mikroblogportálra feltöltött videó azt követően mutatja az eseményeket, hogy a kanadai popénekes egy rajongója italt löttyintett a színpadra. A 21 éves előadó megpróbálta felitatni a folyadékot, ám a rajongók ezt megakadályozták, amitől az énekes begurult és leviharzott a színpadról.

"Az első sorban ülők egyáltalán nem figyelnek rám" - mondta Justin kifelé menet, miközben földhöz vágta a takarításra szánt rongyot. A megdöbbent rajongók sikítozással próbálták visszacsalogatni kedvencüket a színpadra, aki azonban hajthatatlannak bizonyult, és nyomatékosítva felháborodását még a pulcsiját is földhöz vágta.

A csütörtök esti incidenst követően Justin az Instagramon kért bocsánatot a viselkedéséért a hátsó sorokban ülőktől és mindazoktól, akik figyeltek rá, mondván, hogy kemény hét állt mögötte. Elismerte, hogy nem mindig kezeli jól a dolgokat, de azon van, hogy ezen változtasson. Hozzátette, hogy legközelebb jóvá teszi a történteket - ismertette a szöveget a The Daily Mail című brit lap internetes kiadása.

Alig 24 óra leforgása alatt ez volt az énekes második kisétálása. Korábban három spanyol DJ-t hagyott faképnél interjú közben, miután azok azt kérték tőle, hogy csináljon valami őrültséget, amivel megörvendeztethetik több száz millió követőjüket. "Több száz millió, mi? Õrület. Akkor csináljuk" - mondta Justin, majd kisétált a stúdióból.

Bieber rendkívül népszerű Norvégiában, ahol egyes iskolák még a vizsgákat is átütemezik, hogy a diákok ott lehessenek a koncertjein.

Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Erősödik a forint csütörtök reggel

Erősödik a forint csütörtök reggel

A szerda reggeli erősödést követően délután ismét gyengülni kezdett a forint a vezető devizákkal szemben, ezt követően azonban úgy tűnik, hogy ismét képes magára találni a magyar fizetőeszköz, csütörtök reggel ugyanis ismét a forinterősödésé a főszerep. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.    

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×