INFORÁDIÓ 

2018. március 21. szerda
Benedek

Justin Bieber otthagyta a koncertjét

InfoRádió / MTI
Justin Bieber mindössze egyetlen dal eléneklése után félbeszakította csütörtöki esti oslói koncertjét egy kiömlött ital miatt, alig 24 órával azután, hogy három spanyol lemezlovast is faképnél hagyott interjú közben.

A Twitter mikroblogportálra feltöltött videó azt követően mutatja az eseményeket, hogy a kanadai popénekes egy rajongója italt löttyintett a színpadra. A 21 éves előadó megpróbálta felitatni a folyadékot, ám a rajongók ezt megakadályozták, amitől az énekes begurult és leviharzott a színpadról.

"Az első sorban ülők egyáltalán nem figyelnek rám" - mondta Justin kifelé menet, miközben földhöz vágta a takarításra szánt rongyot. A megdöbbent rajongók sikítozással próbálták visszacsalogatni kedvencüket a színpadra, aki azonban hajthatatlannak bizonyult, és nyomatékosítva felháborodását még a pulcsiját is földhöz vágta.

A csütörtök esti incidenst követően Justin az Instagramon kért bocsánatot a viselkedéséért a hátsó sorokban ülőktől és mindazoktól, akik figyeltek rá, mondván, hogy kemény hét állt mögötte. Elismerte, hogy nem mindig kezeli jól a dolgokat, de azon van, hogy ezen változtasson. Hozzátette, hogy legközelebb jóvá teszi a történteket - ismertette a szöveget a The Daily Mail című brit lap internetes kiadása.

Alig 24 óra leforgása alatt ez volt az énekes második kisétálása. Korábban három spanyol DJ-t hagyott faképnél interjú közben, miután azok azt kérték tőle, hogy csináljon valami őrültséget, amivel megörvendeztethetik több száz millió követőjüket. "Több száz millió, mi? Õrület. Akkor csináljuk" - mondta Justin, majd kisétált a stúdióból.

Bieber rendkívül népszerű Norvégiában, ahol egyes iskolák még a vizsgákat is átütemezik, hogy a diákok ott lehessenek a koncertjein.

A címlapról ajánljuk