eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 5. vasárnap Adrián, Györgyi

Három sávban megindult a forgalom az Andrássy úton

A Hősök tere felé az egyik, az Oktogon irányába mindkét sávon megindult a forgalom a budapesti Andrássy úton, a Kodály köröndnél, ahol korábban egy balesetveszélyes daru miatt elterelték a forgalmat - tájékoztatta a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője kedden kora délután az MTI-t.

Kisdi Máté elmondta: a sérült gémszerkezetet már leszerelték, de még dolgoznak a helyszínen.

A szóvivő korábban azt közölte, hogy a húsz méter magas daru szétszerelése közben történt a baleset, amelynek következtében a daru 10-12 méteres vízszintes gémje lógott a szerkezeten.

Átmenetileg mindkét irányban terelték a forgalmat a helyszínen.

A Budapesti Közlekedési Központ a Facebook-oldalán azt írta: az 1-es metró (a kisföldalatti) a Mexikói út felé a Kodály körönd állomáson megállás nélkül halad át, a 105-ös busz pedig módosított útvonalon közlekedik.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
Nagyon fontos területet veszíthetnek az ukránok, kiszivárgott Trump súlyos terve - Ukrajnai háborús híreink vasárnap

Nagyon fontos területet veszíthetnek az ukránok, kiszivárgott Trump súlyos terve - Ukrajnai háborús híreink vasárnap

Szombaton kiderült, hogy Donald Trump újbóli megválasztása esetén a NATO-tagállamokat arra kényszerítené, hogy védelmi kiadásaikat a GDP 3 százalékára emeljék, reagálva ezzel az Oroszország és Kína jelentette fenyegetésekre, miközben az Ukrajnának nyújtott támogatást nem számítaná bele ebbe a keretbe. Eközben a G7 országok vezetői tárgyalásokat folytatnak egy olyan javaslatról, amelynek értelmében Ukrajnának 50 milliárd dollár értékű segélyt nyújtanak, amit az Európában befagyasztott orosz vagyonból származó nyereségből finanszíroznának. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×