eur:
396.85
usd:
356.11
bux:
74732.6
2024. szeptember 27. péntek Adalbert

Újabb pornós dicséri Tiger Woodsot: "Jól teljesített az ágyban"

Újabb pornószínésznő állítja, hogy viszonya volt Tiger Woods amerikai golfozóval.

Devon James egy amerikai rádiónak árulta el, hogy két és fél éven át tartott a kapcsolata a sztársportolóval. A pornósnak alkalmanként kétezer dollárt fizetett egy éjszakáért Tiger Woods, és néha még egy másik nőt bevontak a szexuális játékokba.

A 29 éves nő szerint a golfozó jól teljesített az ágyban, és szeretett irányítani. Devon James szólt arról is, hogy a sportoló a feleségéről is beszélt neki, azt mondta, Elin ritkán akar csak vele ágyba bújni.

A nő szerint kapcsolatuk 2006 és 2008 között tartott, és ezt híváslistákkal igazolni is tudja, ha erre lesz szükség. A pornós azért nem tálalt ki hamarabb, mert sajnálta a magánéleti botrányba keveredett Tiger Woodsot.

A sportoló tavaly november végén egy furcsa autóbalesettel hívta fel magára a sajtó figyelmét. A golfozóról azóta kiderült, hogy számos alkalommal és legalább 12 nővel csalta meg a feleségét. A szerencsés kimenetelű baleset vélhetően egy heves házastársi vitát követően történt, amit azt válthatott ki, hogy az egyik bulvárlap megszellőztette Woods házasságtörését.

A botrány kitörése után több szponzora is kihátrált a golfozó mögül, aki ideiglenesen visszavonult.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.27. péntek, 18:00
Steinbach József
a Magyarországi Református Egyház Zsinatának lelkészi elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 22. 16:09
×
×
×
×