eur:
391.3
usd:
366.73
bux:
68142.02
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti

Bérgyilkosokra költötte a nyaralásra kapott pénzt

Egy tinédzserkorú lány Olaszországban azért kért pénzt apjától, hogy abból finanszírozza amerikai nyaralását, valójában azonban bérgyilkosokat bérelt belőle, hogy azok megöljék a férfit.

Ötezer eurót, közel másfélmillió forintot kért apjától Ilena Moretti azzal az indokkal, hogy a pénz az amerikai nyaralásához kell. Az észak-olaszországi Luzzarában élő 19 éves lány azonban az összeget arra használta fel, hogy bérgyilkost fogadjon, és megölesse az apját - mindezt az anyja tudtával.

Az első bérgyilkost januárban fogadta fel. A 22 éves férfi késsel szúrta meg az apát, aki azonban túlélte a támadást. Lánya elhatározta, hogy egy második bérgyilkosnak is fizet, ám az a megbízás után meggondolta magát, és a rendőrséghez fordult.

A marokkói származású férfi bevallotta, hogy a lány azzal bízta meg, ölje meg az apát. A rendőrségen Ilenia elmondta, apja éveken át parancsolgatott és verbálisan inzultálta a családot, ezért döntött úgy, hogy megöleti. A rendőrök nemcsak a lányt, hanem az anyját is letartóztatták.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×