eur:
400.3
usd:
366.82
bux:
74228.4
2024. október 15. kedd Teréz

Börtön helyett drogelvonóra kell vonulnia a legendás dobosnak - videóval

Nem csukják le, de drogelvonóra kell mennie Steven Adlernek, a Guns 'n' Roses egykori dobosának, akit már az együttesből is amiatt tettek ki, mert a sok heroin miatt nem volt képes rendesen dobolni.

Nem találta bűnösnek a bíróság Steven Adlert, a Guns 'n' Roses egykori dobosát, akit kábítószer-birtoklásért tartóztatott le a rendőrség a múlt hónapban Hollywoodban.

A 43 éves zenész ellen heroinbirtoklásért és herionfogyasztásért indítottak eljárást. Adler óvadék ellen szabadlábon maradhat. Ugyanakkor a dobosnak elvonókúrára kell mennie a következő, szeptemberi tárgyalásig.

Steven Adler 1985 és 1990 közt volt a Guns 'n' Roses dobosa, Axl Rose énekes állítólag pont túlzott droghasználata, illetve amiatt tette ki az együttesből, mert a sok heroin miatt nem volt képes rendesen dobolni - pedig a banda többi tagja sem éppen arról volt híres, hogy megvetné a drogokat. Persze ők próbálkoztak a leszokással, de ebben épp az erre kevésbé fogékony dobos hátráltatta őket.

A zenész 2003 óta Adler's Appetite néven futtat egy hányatott sorsú, folyamatosan változó felállású, hol létező, hol megszűnő együttest, amelynek eddig egyetlen, 2005-ös, cím nélküli lemezét itthon is bemutatták (habár a két koncert programja elsősorban a Gun 'n' Roses első albumának dalaira épült).

 

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.15. kedd, 18:00
Vitézy Dávid
a Főváros Közgyűlés tagja, a Podmaniczky Mozgalom frakcióvezetője
A hosszú életnek nemcsak titka van, hanem képlete is

A hosszú életnek nemcsak titka van, hanem képlete is

Hogyan lehet lassítani az öregedés folyamatát? Hogyan lehet meghekkelni a biológiai óránk járását? Milyen életmód, gyógyszer, hatóanyag segíti ezeket a folyamatokat? Amíg ezt genetikai úton nem lehet megtenni, milyen egyéni megoldások vannak? Mivel élhet a hétköznapi ember és milyen dimenzióban járnak ezen a téren a milliárdosok? Látványos kísérletek, tudományos információk és gyakorlati tudnivalók keretében mutatták be a legújabb longevity trendeket a Medipredict konferenciáján.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×