eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 19. vasárnap Ivó, Milán

Hetei vannak már csak a világsztárnak, otthon akar meghalni

Az idős színész befejezte kemoterápiás kezelését, és közölte a családjával, hogy otthon szeretne meghalni. Paul Newmannek már csak hetei vannak hátra.

Paul Newmant nemrég egy New York-i kórházban látták, ahonnan tolószékkel távozott. A gyengének és törékenynek tűnő 83 éves színész rossz egészségi állapotáról januárban érkeztek először hírek, azóta több kemoterápiás kezelésen is részt vett.

Egy, a családhoz közeli forrás elárulta: a színész hazament a kórházból családjához, mert otthon akar meghalni. A névtelen forrás szerint Newman az utóbbi heteket azzal töltötte, hogy elrendezze dolgait, ami miatt kisebb feszültség támadt három gyereke között. Lányai állítólag azt sérelmezték, hogy Ferrariját egy barátjára hagyta.

A névtelen nyilatkozó azt is elmondta, hogy Newmannek már csak hetei vannak hátra.

A 83 éves Oscar-díjas színész 2006-ban vonult vissza, és rendezni kezdett. Három hónappal ezelőtt azonban visszalépett az Egerek és emberek című John Steinbeck-regény megfilmesítésétől.

Címlapról ajánljuk
Győrben lesújtott a három csapás szabálya, életfogytiglant kapott egy pedofil

Győrben lesújtott a három csapás szabálya, életfogytiglant kapott egy pedofil

Mivel az elkövetőt hasonló bűncselekmények miatt korábban már kétszer is elítélték, a mostani eset után lehetett alkalmazni a három csapás szabályát – mondta az InfoRádióban a Győri Fellebbviteli Főügyészség szóvivője. Takácsné Karácsony Anikó hozzátette: legkorábban 25 év múlva lehetne feltételesen szabadságra bocsátani a többszörös visszaeső bűnözőt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×