eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika

Elfogták a gyermekét elrabló milliomost

Bostonban találták meg azt a hétéves kislányt, akit apja elrabolt múlt vasárnap. A férfit letartóztatták.

A hétéves kislány, Reigh Strorrow Boss anyjával, Sandra Boss-szal él Londonban, miután szülei elváltak. Múlt vasárnap Bostonba utazott az apjához, Clark Rockefellerhez, hogy néhány napot vele is töltsön.

A férfi a kislánnyal egy elegáns bostoni klubban találkozott, amelynek korábban az igazgatója volt. Az egyik pillanatban aztán megragadta gyermekét, és egy már várakozó autóba szállt be vele. A kislányt kísérő gondozó megpróbálta megállítani a kocsit, de nem járt sikerrel, és meg is sérült. A kislány mellé azért kellett egy kísérő, mert már korábban tervezte a gyermek elrablását az apa, ezt követően pedig elvették tőle a felügyeleti jogot.

A rendőrség sokáig azt gyanította, hogy a férfi egy hajóval viszi el gyermekét az Egyesült Államokból, de végül Bostonban akadtak a nyomukra, miután több bejelentés is érkezett arról, hogy látták őket.
Clark Rockefellert akkor fogták el, amikor elhagyta lakását, ahol egyedül hagyta hétéves gyermekét. A kislány jól volt, nem esett bántódása, és már találkozott édesanyjával is.

A hatóságok Clark Rockefellert gyermekrablással és testi sértéssel vádolják.

A Harvardon végzett, jelenleg az egyik vezető londoni gazdasági tanácsadó cégnél dolgozó Sandra Boss 12 évnyi házasság után vált el Clark Rockefellertől. A férfi egyébként azt állította, a vagyonos Rockefeller-család sarja, de ezt a család történetével és adataival foglalkozó intézet cáfolta.

Közben kiderült, hogy Sandra Boss házasságuk során nem volt tisztában azzal, ki is a férje. A férfinak a válási dokumentumok kitöltésekor sem kellett megmutatni születési anyakönyvi kivonatát, és arra sem kérdeztek rá, miért változtatta meg nevét.

A 43 éves apa egyébként egy 1,5 millió dollár értékű ingatlanért cserébe maga mondott le gyermeke felügyeleti jogáról.

Címlapról ajánljuk
Az étrend-kiegészítőket vizsgálja az ügyészség: a szabad piac vonzza a tisztességtelen vállalkozásokat

Az étrend-kiegészítőket vizsgálja az ügyészség: a szabad piac vonzza a tisztességtelen vállalkozásokat

Internetes reklámok formájában és a közösségi oldalakon sokszor láthatnak a felhasználok olyan hirdetéseket, amelyek arról szólnak, hogy a különböző gyógygombákat, növényeket vagy gyümölcsöket nagy koncentrátumban tartalmazó étrend-kiegészítők alkalmasak a súlyos, akár daganatos betegségek gyógyítására, megelőzésére. De vajon mit hihetünk el ezekből és mit nem?
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×