eur:
400.49
usd:
366.54
bux:
74441.27
2024. október 14. hétfő Helén

Meggyilkolta, elment bulizni, majd feldarabolta

Egy bőröndben találták meg egy 17 éves brit lány feldarabolt holttestét Brazíliában. Az áldozat korábbi barátja elismerte, hogy ő követte el a gyilkosságot.

A brazil rendőrség közölte: a gyanúsított, a török származású Mohamed D'Ali Carvalho telefonján megtalálták a feldarabolt holttestről készített képeket. A tetemet Cara Marie Burke édesanyja azonosította, egy tetoválás alapján.

A gyilkosság indokaként a férfi azt mondta: Cara megfenyegette, hogy elmondja (a fiú) szüleinek az igazságot, miszerint a fiatalember drogdíler és kokainfüggő. Azt is kilátásba helyezte, hogy feladja őt a rendőrségen.

Az áldozat bátyja arról számolt be, hogy húga és Mohamed három hónappal korábban találkoztak Brazíliában, ahol egy baráti társasággal utazgattak.

Goiánia szövetségi állam rendőrsége közölte: a férfi egy 25 centiméter hosszú pengéjű késsel, egyetlen szúrással végzett a lánnyal. Készült a gyilkosságra, előtte felhangosította a zenét, hogy a szomszédok ne hallják a sikítást.

"Egyáltalán nem mutatott megbánást, nem sírt, nem fejezte ki sajnálkozását. Elmondta nekünk, hogy szombat este ölte meg a lányt, a holttestet a fürdőkádba tette, majd elment bulizni. A következő napon vágta le a fejet és a végtagokat" - jelentette ki a rendőrségi szóvivő.

A hatóság szerint egyébként a tettes feleségül akarta venni Carát, hogy megkapja a brit állampolgárságot, de a kapcsolatuk néhány héttel ezelőtt felbomlott.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.14. hétfő, 18:00
Palócz Éva
a Kopint-Tárki vezérigazgatója
Nem találják az irányt a tőzsdék

Nem találják az irányt a tőzsdék

Főként pozitív mozgásokat hozott a hétfő reggel Ázsiában, miután a piaci szereplők továbbra is meglehetősen bizonytalanok a kínai gazdaságélénkítő csomag részleteivel kapcsolatban, emellett ráadásul a deflációs félelmek is nőni kezdtek az országban a friss inflációs adatok láttán, ennek következtében pedig eséssel kezdi a hetet az olajár. Európában a tőzsdék vegyes képet mutatnak a nyitást követően. Gazdasági események szempontjából pedig kimondottan eseménytelen nap várható. Amerikában Colombus-nap miatt ugyan a New York-i Értéktőzsde és a Nasdaq is nyitva lesz ma, de a kötvénypiacok zárva lesznek.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×