eur:
387.81
usd:
357.7
bux:
68089.84
2024. május 17. péntek Paszkál

Fotóst köpött le a manchesteri sztár?

A rendőrség kihallgatta a Manchester United labdarúgóját, Wayne Rooney-t, mert állítólag leköpött egy fotóst.

Az eset állítólag kedd este történt Londonban: az angol válogatott focista feleségével, Coleennal kilépett egy elegáns étteremből, és leköpte a párra váró lesifotóst.

A rendőrségen a fotós nem tett feljelentést, azonban az esetet jelentette egy szemtanú. Ezt követően kérdezték ki a manchesteri labdarúgót, aki tagadta a történteket.

A hatóság megerősítette, hogy kikérdeztek egy 22 éves férfit a kedd esti üggyel összefüggésben, de nevét nem hozták nyilvánosságra. A rendőrség szóvivője hozzátette: nem vették őrizetbe a lehetséges gyanúsítottat, az esetleges vádemelésről majd az ügyészség dönt.

A futballista szóvivője azt közölte, hogy valóban kikérdezték Rooney-t egy "kis ügy" kapcsán, és a válogatott csatár boldog volt, hogy együttműködhetett a hatósággal.

Címlapról ajánljuk

Csillapítás – „Száz napos békére” tesz kísérletet Szlovákia

Több új hír, információ és találgatás jelent meg a Robert Fico szlovák miniszterelnök elleni merénylet óta. Robert Fico mindenesetre kommunikál, a Legfőbb Ügyészség tájékoztatási zárlatot rendelt el, hétfőn viszont bejelentést tesznek a hogyan továbbról Szlovákiában. A védelmi miniszter a korlátozások helyett most „a társadalom megnyugtatására összpontosít”.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.17. péntek, 18:00
Sándor Ildikó
néprajzkutató, a Hagyományok Háza Közművelődési és tudományos szakcsoport vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×