eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Gyorshajtás, maszturbálás, kábítószer - van, aki halmozza a bűnöket

Maszturbált, miközben 150 kilométeres óránkénti sebességgel vezette kábítószerrel megpakolt autóját - az ausztrál férfi ráadásul közben még le is filmezte magát.

Önmaga ellen szolgáltatott bizonyítékot a 39 éves ausztrál Brendon Alan Erhardt, lefilmezte ugyanis, hogy maszturbált vezetés közben, és még a megengedett sebességhatárt is túllépte.

Mindennek a tetejében, az autójában öt kiló kábítószert, többek között két indiai kendert is szállított a hátsó ülésen, és volt nála egy töltött puska is.

A férfi ennek ellenére óvadék ellenében szabadlábra került, így mielőtt megkezdené börtönbüntetése letöltését, feleségül veheti a barátnőjét, akivel alig hat hónapja ismerik egymást.

A háromgyerekes családapát a gyorshajtás buktatta le - amikor a rendőrök bemérték, még mindig 130 kilométeres óránkénti sebességgel hajtott. Azzal védekezett, hogy nem vádolhatják veszélyt okozó vezetéssel, mert egyedül ült az autóban, így önmagán kívül senkit nem sodort bajba.

A kábítószerről azt állította, hogy "találta" egy út menti parkolóban, de esze ágában sem volt eladni, maga szerette volna elszívni az egész rakományt. A puskára is volt magyarázata: azt állította, hogy kengurukra akart lövöldözni útközben.

A bíróság szerint a férfinál lévő kannabisz értéke 136 ezer dollár (20 millió forint) - de ennek a dupláját is megkapta volna érte, ha nem Darwinban, hanem a bennszülötteknek adja el.

Erhardtnak szeptember 1-én kell ismét megjelennie a bíróság előtt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×