eur:
401.41
usd:
367.39
bux:
0
2024. október 14. hétfő Helén

Sokba került a bikinialak visszanyerése a sztárénekesnőnek

Az elmúlt időben sok kilót magára szedett Britney Spears, aki azonban a legfrissebb képek tanulsága szerint kezdi visszanyerni vékony és sportos alakját - igaz nem kevés pénzt áldoz erre.

Pletykák szerint több mint 6 millió fontnak megfelelő összeget ad ki havonta Britney Spears csak azért, hogy visszanyerje régi alakját. A hétvégén Mexikóban készült fotók bizonyítják, hogy ez többé-kevésbé már sikerült is neki: a popdíva közel 10 kilótól szabadult már meg, így ismét büszkén mutogathatta testét fehér bikinijében.

Britney, akitől nemrég a bíróság elvette két gyereke felügyeleti jogát, és többször is idegösszeroppanást kapott, állítólag havi másfél millió forintot költ táplálkozási szakemberre, több mint egymilliót személyi edzőre és 600 ezret egy magántáncosra, aki tánckoreográfiákat tanít neki.

A Close magazinban nyilatkozó, neve elhallgatását kérő ismerős elárulta: az énekesnő csak 1400 kalóriát eszik naponta, és energiaital helyett vizet iszik. Ezen kívül megfogadta Victoria Beckham tanácsát, így sok párolt halat eszik és zöldborsót rágcsál.

Sokat gyúr személyi edzőjével, és heti hatszor 3 órás táncórákon vesz részt az énekesnő, aki korábbi botrányai után sok kilót felszedett, és nagy hasa miatt már azt kezdték híresztelni róla, hogy újra terhes.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.14. hétfő, 18:00
Palócz Éva
a Kopint-Tárki vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×