eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 5. vasárnap Adrián, Györgyi

Gyilkosság a nászúton: rejtélyt emleget a rendőrség

Újabb részletek derültek ki arról, hogyan öltek meg egy brit nőt, és verték össze férjét Antiguán. A nyomozás egyelőre nem hozott eredményt.

A friss házasok, Catherine Mullany és férje, Benjamin két hétre érkeztek Antiguára, hogy ott töltsék a nászútjukat. A mézeshetekből már csak egyetlen nap volt hátra, amikor a pár szobájába betörtek és rájuk lőttek.

Először a férfit támadták meg, és bár Benjamin Mullany megpróbált szembeszállni a betörőkkel, győzött a túlerő, majd többször is fejbe verték, és rálőttek. Feleségének mindezt végig kellett néznie, közben sikoltozott, segítségért kiabált.

A nőt is fejbe lőtték - ő azonnal meghalt. Férjét kórházban ápolják, de az orvosok nem látnak esélyt a felépülésére. A 31 éves férfi fejéből nem tudták kivenni a golyót, és agyhalott állapotban van.

A rendőrök több személyt kikérdeztek az ügyben, hat embert őrizetbe is vettek, ám gyanúsítottja még nincs a támadásnak. A szálloda személyzete nem tudott beszámolni semmi szokatlanról a támadás estéjén, így a nyomozók egyelőre sötétben tapogatóznak.

"Bárcsak Benjamin Mullany el tudná mondani mi történt, mert ez teljes rejtély" - mondta az egyik nyomozó.

Az elhunyt Catherine Mullany orvosként dolgozott egy walesi kórházban, míg férje fizikoterapeutaként tevékenykedett.

Címlapról ajánljuk
Sós Csaba: itt még komoly ütközések lesznek

Sós Csaba: itt még komoly ütközések lesznek

Még bő 50 napig szerezhetnek indulási jogot az úszók a párizsi olimpiára. Sós Csaba szövetségi kapitány több számban is nagy csatát vár a lehetséges magyar indulók között, ugyanis számonként és nemzetenként legfeljebb ketten indulhatnak az olimpián. Arról is beszélt, hogy a 15 éves Jackl Vivien nemzetközi szintű klasszis lesz a következő időszakban.

Lehet, hogy most a britek átléptek egy határt

Kijev nyugati szövetségesei eddig megtiltották az ukrán erőknek, hogy a nyugatról szállított fegyvereket Oroszországon belüli helyszínek ellen használják
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
Rég nem láttunk ekkora többlethalálozást Magyarországon

Rég nem láttunk ekkora többlethalálozást Magyarországon

Rendszeresen monitorozza az általános többlethalálozás alakulását idehaza a Semmelweis Egyetem Epidemiológiai és Survaillance Központja. A napokban megjelent gyorselemzésükben a járványügyi szakemberek kiemelték: 2023 utolsó heteiben 7% többlethalálozás volt megfigyelhető a 2014-2019-es (vagyis Covid-járvány előtti) évek azonos időszakához képest. Az idősek esetében sajnos ebből a szempontból még súlyosabb volt a tavaly év vége.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×