eur:
401.52
usd:
367.26
bux:
74264.68
2024. október 14. hétfő Helén

"Sean Connery nem szörnyeteg"

Elege van az apja és az ő kapcsolatát boncolgató cikkekből Jason Connerynek. Az elmúlt napokban sok írás szólt arról, hogy a világhírű skót színész, Sean Connery ki akarja hagyni végrendeletéből korábbi házasságából született fiát.

Egy fityinget sem kap apja 85 millió fontos vagyonából Jason Connery - állította a 45 éves színész édesanyja, Diane Cilento. A nő, aki 1962 és 1973 között volt Sean Connery felesége, egy interjúban arról beszélt: volt férje és fia kapcsolata korántsem felhőtlen.

"Kényszerítve érzem magam, hogy válaszoljak a cikkre, amely tele van felháborító és bántó hazugságokkal és kitalációkkal. Nagyon elegem van arról, hogy az apámmal való kapcsolatomról olvasok, amelyben úgy jellemzik őt mint valami szörnyeteget vagy zsarnokot" - mondta Jason Connery, hozzátéve: ez köszönőviszonyban sincs az igazsággal.

A színész hozzátette: apja kemény munkával gyűjtötte össze a vagyonát, és egyedül ő dönti el, mihez kezd vele. "Sosem volt olyan beszélgetésünk, amelynek során azt mondta volna, sosem kapok egy fityinget se. Ez puszta hazugság" - magyarázta.

"Becsülöm, tisztelem és szeretem az apámat, jó okom van erre" - fűzte hozzá Jason Connery, majd megjegyezte: nem tűri tovább, hogy hazugságokat tartalmazó hírek jelenjenek meg családtagjairól.

"Megtanultam az apámtól, milyen fontos kiállni a becstelenség és a személyes támadások ellen, függetlenül attól, milyen árat fizetünk érte, és ez most ilyen alkalom" - közölte a színész.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.14. hétfő, 18:00
Palócz Éva
a Kopint-Tárki vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×