eur:
401.52
usd:
367.26
bux:
74264.68
2024. október 14. hétfő Helén

Majdnem végzett a sztárszakáccsal egy helyes madár

Csaknem életét adta egy lunda megszerzéséért Gordon Ramsay: a sztárszakács nyolcvan métert zuhant egy szikláról a tengerbe Izlandon, miközben a vacsorára szánt madarat próbálta elkapni.

Megcsúszott és a jéghideg tengervízbe zuhant Gordon Ramsay, miközben egy lundát kergetett: a madarat főzőműsorában akarta elkészíteni, a fogás azonban csaknem az életébe került.

A sztárszakács és stábja a skóciai partoknál forgattak, amikor a baleset történt: Ramsay vízálló kabátot és vastag csizmát viselt, ami egyre lejjebb és lejjebb húzta őt a tengerben. "Azt hittem, harangoztak" - viccelődött a tévés.

"Azt mondják, a macskáknak kilenc életük van, én viszony már a tizenkettediket is elhasználtam, és nem tudom, hány lehet még. A csizmám és a vízálló ruhán miatt egyre mélyebbre kerültem. Tuti úszó vagyok, de képtelen voltam a felszínre keveredni" - magyarázta Gordon Ramsay.

A szakács 45 másodpercen át volt a víz alatt, és csak úgy tudott a partra kapaszkodni, hogy stábja egy kötelet dobott utána. Ramsay elárulta: nagyon félt, hogyan mesélje el a történteket a feleségének, Tanának.

"Amikor felhívtam, nem ezzel kezdtem. Kerülgettem a dolgot, de rájött, hogy valami nincs rendben. Nagyon ideges lett. Amíg a víz alatt voltam, csak rá, meg a gyerekekre tudtam gondolni" - mondta Ramsay, akinek a lába is csúnyán megsérült a zuhanás során.

A séfnek nem először gyűlt meg a baja a lundákkal: egy nemrég az orrába csípett, amikor túl közel merészkedett hozzá. A sebet három öltéssel kellett összevarrni.

"Mindig azt mondom, hogy az egyik srácom vert orrba, nagyon hülyén hangzik, hogy egy lunda tette. Ezer madár leölésére kaptunk engedélyt; nem tudtam, hogy ilyen nehéz őket megfogni, csak azt, hogy finomak" - mondta a tévés.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.14. hétfő, 18:00
Palócz Éva
a Kopint-Tárki vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×