eur:
401.52
usd:
367.26
bux:
74264.68
2024. október 14. hétfő Helén

Letartóztatták, mert hatvan forintot lopott a szökőkútból

Letartóztattak a floridai rendőrök egy 43 éves férfit - mert 42 centet (61 forintot) kiszedett a naplesi bevásárlóközpont egyik szökőkútjából. Laszlo Mujzert piti tolvajlásért vonják felelősségre.

A floridai város bevásárlóközpontjában az egyik vásárló szólt a biztonsági őrnek, hogy valaki lopkodja az épület előtti szökőkútból az aprópénzt. Az őr el is kapta, és egészen a rendőrség kiérkezéséig fogva tartotta a tolvajt, a 43 éves Laszlo Mujzert.

A bevásárlóközpont valamennyi szökőkútjánál tábla figyelmeztet arra, hogy tilos kiszedni az aprót, mert a pénzt az egyik megyei alapítvány számlájára fizetik be.

Bár Mujzernek csak 42 centet sikerült kiszednie a szökőkútból, a biztonsági őr ragaszkodott hozzá, hogy a rendőrség letartóztassa a tolvajt - ez meg is történt. Csak akkor engedik szabadon, ha kifizeti az 500 dolláros bírságot.

Nem ez volt egyébként az első eset, hogy valakit letartóztattak Naplesben, mert megdézsmálta a szökőkutat, és a bevásárlóközpont igazgatója szerint ezután is minden alkalommal kihívják majd a rendőrséget, ha ilyesmit tapasztalnak.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.14. hétfő, 18:00
Palócz Éva
a Kopint-Tárki vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×