eur:
401.52
usd:
367.26
bux:
74264.68
2024. október 14. hétfő Helén

Halálos mennyiségű alkohollal a vérében vezetett

Halálosnak ítélt mennyiségű alkoholt ivott egy Rhode Island-i férfi, akit a rendőrök állítottak meg az országúton. A férfi annyira részeg volt, hogy ki sem tudott szállni autójából.

Rekordmagasságú véralkoholszinttel tartóztattak le egy férfit Rhode Islanden. Stanley Kobierowskit bevitték a detoxikálóba. A vád szerint ittasan vezetett, és ellenállt a letartóztatásnak. Azután engedték el, hogy megígérte, pénteken megjelenik a bíróság előtt.

Szerencse, hogy túlélte - mondta Steven O'Donnel őrnagy. Nincs kétségem, vagy megölték volna, vagy ő ölt volna meg valakit, ha nem találunk rá - tette hozzá. Miután a rendőrök megállították az országúton, Kobierowski képtelen volt kiszállni a kocsiból, majd megtagadta az együttműködést, ezzel arra kényszerítve a rendőröket, hogy erőszakkal vigyék át a leállósávba.

Az alkoholteszt szerint 0,491 százalékos volt a véralkoholszintje - ilyen magas értéket még soha nem mértek Rhode Islanden. Csoda, hogy Kierowski nem halt meg.

Rhode Islanden 0,08 százalékos véralkoholszint az elfogadott maximum vezetés közben. A 0,3-as szint már kábult állapothoz vezet, a 0,4-es véralkoholszintnél már általában eszméletüket vesztik az italozók, a 0,5-ös szint pedig halálos.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.14. hétfő, 18:00
Palócz Éva
a Kopint-Tárki vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×